Dagen

Vaknade nyss och har tänkt att arbeta lite på mitt examensarbete då det snart ska vara klart fast egentligen vill jag inte. Det är ju måndag och klockan är typ 10 och jag har hela dagen på mig att arbeta med det. Fast måste ju göra något på det då jag ska på grillfest ikväll med några kompisar och måste inhandla mat som ska grillas ikväll. Det ska bli trevligt att grilla då det var ett tag sedan jag gjorde och träffa alla mäniskor igen och kommer antagligen att vara där hela kvällen.

Dagens sötis

En så söt hund som verkligen inte ger sig då den verkligen vill bada trots att ägarna sköljer av något annat <3

Veckans "roliga" aktiviteter

Det är lördag och det är det normala sverige vädret ut, aka molnigt utan sol, och stalkern är där ute och lurar bland buskarna. Kan säga att man blir rätt paranoid av att ha någon som förföljer en, inte för att jag är rädd eller så utan för att det känns kusligt att ha någon som förföljer en. Tror dock inte att denna person följer efter mig men man vet aldrig.
Hur som helst har det varit en riktigt knasig vecka då det har hänt så mycket denna vecka. Bl.a. att jag har blivit utslängd från min praktig pga att jag inte är tilräckligt intressant för företaget så det har gjort mig ganska ledsen. Jag hade kontaktat min lärare angående detta att jag inte har fått lära mig något på de senaste två månaderna och han ville ta ut mig redan förra veckan men min handledare ville berätta det själv för så jag fick vara där fram till i torsdags. Jag fick reda på det i måndags att jag inte skulle få vara kvar genom att min handledare sa att det inte finns tillräckligt med stolar till mig som jag kan sitta på. Men va f*n jag kan ju sitta på en köksstol och göra det jag skall.
I tordags blev det så att en av de nya trainesarna hade tagit min plats så jag kunde inte göra något arbete som jag hade tänkt att göra. Lånar därför den tyska trainees dator för att ordna ett out-of-office så att kunderna ska veta att jag inte jobbar där längre. Tyskan kommer dit när jag håller på att ordna till det och jag förklara för henne vad jag håller på med och att hon får den inom någon minut och det var ok att jag lånade till det. Min andra handledare blir då arg för att jag har tagit tyskans dator och säger att jag måste lämna ifrån mig den så att hon kan arbeta. Så klart säger jag då att jag skriver ett out-of-office meddelande så att kunderna ska börja kontakta de andra på avdelning och då var allting frid och fröjd.
Under de timmar jag var där så gick jag omkring och pratade med de andra på de olika avdelningarna bara för att ha något att göra. Lånar sedan ytterligare en gång en dator från en trainee som för tillfället satt med en annan och blev upplärd och skrev ett massmeddelande att det bjuds på fika kl 10, det blev så klart på engelska då det är några som inte talar svenska så att de också ska förstå.
Det blev inte så lyckat avslut men jag är glad över att inte vara kvar där nu.
De två närmsta veckorna som egentligen skulle vara praktik så kommer jag istället att arbeta med mitt examensarbete och söka andra jobb. Förhoppningsvis så ordnar det sig med jobb till mig :)
Mamma och jag har rykt ihop ganska många gånger denna vecka på grund av att det har hänt så pass mycket omkring oss båda fast på två olika håll. Men de senaste två dagarna så har allting varit lugnt.
Eftersom jag inte har min praktik längre kan jag säga att jag var ganska rastlös igår så jag gick omkring rätt mycket igår innan jag bestämde mig för att ringa lite vänner och hitta på något. Det hela slutade med att jag hamnade på chalmers och var dät till 12. Kul hade jag i alla fall.

The Japanesse have done it again


Frisk

Nu är entligen mina ögon bra igen efter över en veckas vilande från linser. Och det firar jag med att göra mig extra fin imorgon genom att locka håret. Tror till och med att jag kommer att ta roughe på mig då det var ett tag sedan jag hade det.
Bror och jag gick och titta på mobil idag och hade bestämt då mamma berättar lite negativa saker om mobilen vilket i sin tur leder till osäkerhet i valet. Så nu vet jag inte vilket mobil märke jag vill då jag vill ha båda fast på olika sätt. Men det gör inget då jag har lång tid på mig att välja en.

Läkarbesök och efter blir det mobil tittande

Ska tillbaka till läkaren idag då mina ögon inte blivit bättre och efter det är inte det minsta roligt då jag ska på intervju på fredag för ett företag. Jag har tröttnat på att det inte funkar med salvan jag fått. Förhoppningsvis så är mina ögon bra eller ja att de inte kan hitta något. Efter läkaren ska bror och jag titta så mobil då det inte det inte blev något igår av olika anledningar samt att bror skulle festa. Självklart har jag oturen med mig och spårvagnen är sen och ska vara gör läkaren kl 3. Hoppas att den kommer snart i alla fall så att jag kommer i tid.


Morgonens aktivitet

Vaknade tidigt idag, 7 vilket jag sällan gör då det är lördag då jag helst vill sova. Börjar morgonen med att spela World of Warcraft, ja jag spelar detta då jag tycker det är kul, till 9 eller så. Går ut i hallen för att se om mamma är vaken vilket hon är och säger att jag ska komma in i vardagsrummet och stänga dörren efter mig vilket jag gör. Sedan visar det sig att hon vill att jag ska vara med och göra en mantra med henne, det är svårt att förklara hur man gör detta och jag fattar fortfarande inte hur man gör det. Som jag sagt tidigare har mamma någon som stalkar henne och hennes pojkvän och vi har försökt allt.
I min släkt är vi nämmligen synska, alltså någon som ser spöken, auror, framtiden och goblins etc som andra inte kan se. Jag är synsk och ser spöken, andra verelser and kan prata med dem. Detta är någonting jag inte går ut och pratar om då så många tror att det är något fel på en och att många inte tror på detta.
Det är ganska många som har denna gåva eller andra gåvor av samma slag men tro inte att alla är goda. Jag har sett det, när de går omkring med mörka varelser efter sig och när de suger ut energier från andra människor, vilket jag själv har upplevt. Dessa varelser ska man akta sig för då de lever på det onda som finns i världen.
Efter att jag och mamma gjorde Mantra så eldade vi upp pappret vi hade skrivit så att det skulle slå in. Eldar upp någonting är sällan vi gör då brandvanaren kan gå igång samt att det luktar rätt skarpt efter att man gjort det.
Åt frukost efteråt som om ingenting hade hänt med rostat bröd och yoghurt och nu sitter jag här.
Jag antar att bror och jag kommer att åka ut senare för att titta på mobiler igen och sedan prata med pappa hur vi ska göra och vilken mobil vi ska ha.
Kram

Tidningsbud

dsc00508 (MMS)

Riktigt roligt att se så här tidigt på morgonen. Det är metro som är påhittiga. Måste ha varit varmt att ha på sig. Ha en trevlig dag


Annoying!

Fortfarande med ögonirretationen som inte verkar vilja ge sig över huvudtaget och ögonen känns ibland som sandpapper som kliar. Inte skönt kan jag medge och jag önskar verkligen att det snart kommer att ge sig så att jag kan börja använda linser igen då jag inte gillar att använda glasögon.
Som sagt får jag inte stanna kvar på min praktikplats så nu söker jag en massa andra ställen där jag kan tänka mig att vara, så klart vill jag vara inom Göteborg då jag inte har någon bil. Jag vill verkligen hitta ett företag som verkligen behöver mig istället för att utnyttja en så som jag känner mig just nu. Det känns riktigt trist och jag har ju inte direkt fått något stort för det. Visst jag har fått rikskuponger att köpa mat med så jag har inte behövt ha med mig mat så det ska jag inte klaga på.
Gud idag klagar jag verkligen och det känns ju inte så kul för er som ska läsa detta :( Hoppas att det är okej då jag verkligen har haft en dålig dag...

Dagens Sötis

En söt raggdoll som shoppar med sin ägare.

Veckans händelser

Jag vet jag har varit dålig med uppdateringar här denna vecka men det har hänt en del sedan sista jag skrev. Jag har ju fått surf i mobilen men den var bunden i 24 månader men vi har fått lösa det då varken bror eller jag har skaffat oss en bra android mobil så vi kan surfa ordentligt. Det var pappa som hade gjort lite fel men det är ordnat nu och ska snart ut och titta på nya mobiler och välja en som jag vill ha. Har dock redan hittat en som jag vill ha men jag vill inte förstöra överraskningen genom att söga nu vilken jag vill ha.
Annat som hänt är att jag har linsförbud i en vecka då jag har fått en inflamation i ena ögat och ska även ta salva i det andra för säkerhetens skull. Så det känns lite annorlunda att gå med glasögon till praktiken men det gick bra då det är ganska många andra som också har glasögon. förhoppningsvis så är infektionen borta snart så att jag kan börja användalinser igen.
Mamma har ju en stalker som följer efter henne som mailat och skickat kort etc till henne och det är verkligen läskigt. Nu har han i alla fall slutat att ta kontakt med mamma på olika sätt men nu har han gått över till att terrorisera mammas pojkvän med sms, telefonsamtal mitt i natten samt att han har skickat sms till pojkvännens dotter dock ska hon byta telefonnummer så att han inte kan skicka nya till henne. Detta är ofartbart att människor verkligen kan göra så här mot en annan människa. Är dagens människa så full med skit att de ska terrorisera en anna för eget nöje? I alla fall så hoppas jag att det snart är över så att allt kan gå tillbaka tilll det normala.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus