Veckans händelser

Jag vet jag har varit dålig med uppdateringar här denna vecka men det har hänt en del sedan sista jag skrev. Jag har ju fått surf i mobilen men den var bunden i 24 månader men vi har fått lösa det då varken bror eller jag har skaffat oss en bra android mobil så vi kan surfa ordentligt. Det var pappa som hade gjort lite fel men det är ordnat nu och ska snart ut och titta på nya mobiler och välja en som jag vill ha. Har dock redan hittat en som jag vill ha men jag vill inte förstöra överraskningen genom att söga nu vilken jag vill ha.
Annat som hänt är att jag har linsförbud i en vecka då jag har fått en inflamation i ena ögat och ska även ta salva i det andra för säkerhetens skull. Så det känns lite annorlunda att gå med glasögon till praktiken men det gick bra då det är ganska många andra som också har glasögon. förhoppningsvis så är infektionen borta snart så att jag kan börja användalinser igen.
Mamma har ju en stalker som följer efter henne som mailat och skickat kort etc till henne och det är verkligen läskigt. Nu har han i alla fall slutat att ta kontakt med mamma på olika sätt men nu har han gått över till att terrorisera mammas pojkvän med sms, telefonsamtal mitt i natten samt att han har skickat sms till pojkvännens dotter dock ska hon byta telefonnummer så att han inte kan skicka nya till henne. Detta är ofartbart att människor verkligen kan göra så här mot en annan människa. Är dagens människa så full med skit att de ska terrorisera en anna för eget nöje? I alla fall så hoppas jag att det snart är över så att allt kan gå tillbaka tilll det normala.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus