Veckans "roliga" aktiviteter

Det är lördag och det är det normala sverige vädret ut, aka molnigt utan sol, och stalkern är där ute och lurar bland buskarna. Kan säga att man blir rätt paranoid av att ha någon som förföljer en, inte för att jag är rädd eller så utan för att det känns kusligt att ha någon som förföljer en. Tror dock inte att denna person följer efter mig men man vet aldrig.
Hur som helst har det varit en riktigt knasig vecka då det har hänt så mycket denna vecka. Bl.a. att jag har blivit utslängd från min praktig pga att jag inte är tilräckligt intressant för företaget så det har gjort mig ganska ledsen. Jag hade kontaktat min lärare angående detta att jag inte har fått lära mig något på de senaste två månaderna och han ville ta ut mig redan förra veckan men min handledare ville berätta det själv för så jag fick vara där fram till i torsdags. Jag fick reda på det i måndags att jag inte skulle få vara kvar genom att min handledare sa att det inte finns tillräckligt med stolar till mig som jag kan sitta på. Men va f*n jag kan ju sitta på en köksstol och göra det jag skall.
I tordags blev det så att en av de nya trainesarna hade tagit min plats så jag kunde inte göra något arbete som jag hade tänkt att göra. Lånar därför den tyska trainees dator för att ordna ett out-of-office så att kunderna ska veta att jag inte jobbar där längre. Tyskan kommer dit när jag håller på att ordna till det och jag förklara för henne vad jag håller på med och att hon får den inom någon minut och det var ok att jag lånade till det. Min andra handledare blir då arg för att jag har tagit tyskans dator och säger att jag måste lämna ifrån mig den så att hon kan arbeta. Så klart säger jag då att jag skriver ett out-of-office meddelande så att kunderna ska börja kontakta de andra på avdelning och då var allting frid och fröjd.
Under de timmar jag var där så gick jag omkring och pratade med de andra på de olika avdelningarna bara för att ha något att göra. Lånar sedan ytterligare en gång en dator från en trainee som för tillfället satt med en annan och blev upplärd och skrev ett massmeddelande att det bjuds på fika kl 10, det blev så klart på engelska då det är några som inte talar svenska så att de också ska förstå.
Det blev inte så lyckat avslut men jag är glad över att inte vara kvar där nu.
De två närmsta veckorna som egentligen skulle vara praktik så kommer jag istället att arbeta med mitt examensarbete och söka andra jobb. Förhoppningsvis så ordnar det sig med jobb till mig :)
Mamma och jag har rykt ihop ganska många gånger denna vecka på grund av att det har hänt så pass mycket omkring oss båda fast på två olika håll. Men de senaste två dagarna så har allting varit lugnt.
Eftersom jag inte har min praktik längre kan jag säga att jag var ganska rastlös igår så jag gick omkring rätt mycket igår innan jag bestämde mig för att ringa lite vänner och hitta på något. Det hela slutade med att jag hamnade på chalmers och var dät till 12. Kul hade jag i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus