Morgonens aktivitet

Vaknade tidigt idag, 7 vilket jag sällan gör då det är lördag då jag helst vill sova. Börjar morgonen med att spela World of Warcraft, ja jag spelar detta då jag tycker det är kul, till 9 eller så. Går ut i hallen för att se om mamma är vaken vilket hon är och säger att jag ska komma in i vardagsrummet och stänga dörren efter mig vilket jag gör. Sedan visar det sig att hon vill att jag ska vara med och göra en mantra med henne, det är svårt att förklara hur man gör detta och jag fattar fortfarande inte hur man gör det. Som jag sagt tidigare har mamma någon som stalkar henne och hennes pojkvän och vi har försökt allt.
I min släkt är vi nämmligen synska, alltså någon som ser spöken, auror, framtiden och goblins etc som andra inte kan se. Jag är synsk och ser spöken, andra verelser and kan prata med dem. Detta är någonting jag inte går ut och pratar om då så många tror att det är något fel på en och att många inte tror på detta.
Det är ganska många som har denna gåva eller andra gåvor av samma slag men tro inte att alla är goda. Jag har sett det, när de går omkring med mörka varelser efter sig och när de suger ut energier från andra människor, vilket jag själv har upplevt. Dessa varelser ska man akta sig för då de lever på det onda som finns i världen.
Efter att jag och mamma gjorde Mantra så eldade vi upp pappret vi hade skrivit så att det skulle slå in. Eldar upp någonting är sällan vi gör då brandvanaren kan gå igång samt att det luktar rätt skarpt efter att man gjort det.
Åt frukost efteråt som om ingenting hade hänt med rostat bröd och yoghurt och nu sitter jag här.
Jag antar att bror och jag kommer att åka ut senare för att titta på mobiler igen och sedan prata med pappa hur vi ska göra och vilken mobil vi ska ha.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus