Cool unge

Var runt och tittade på youtube precis och jag hittade den här videon på en grym treåring som målar. Jag blev helt förbluffad när jag såg den. Vet dock inte riktigt vad jag ska lägga den under så det blir väl dagens sötis-kategori för ungen är verkligen söt.
Kram på er

Dagen

Hela denna underbara dag har varit riktigt bra eftersom solen skiner och det är varmt och att jag kunde gå tidigare från skolan idag. Det är verkligen jätteskönt att kunna gå tidigare då vi var klara med uppdraget som vi hade gjort medans de andra fick stanna kvar en stund till. Visst det var synd om dem men annars brukar det vara vi som får sitta kvar och de andra får gå tidigare. Någon gång måste även vi få lov att göra detta :).
Kram på er alla

Ledig + träffa killen

Denna vecka är otroligt skön då det mest är ledighet och några halvdagar, vad mer kan man önska sig. Jag är i alla fall ledig idag och det är väldigt skönt och ska bara göra sådant som jag verkligen vill göra. Dagens händelse är att jag ska träffa killen och umgås. Vi har inte kunnat träffats så mycket de senaste veckorna då jag har haft mycket att göra och han har varit bortrest och jobbat men nu äntligen ska vi träffas igen så jag är väldigt glad. Jag saknar honom väldigt mycket så det känns riktigt bra att kunna träffa honom under en vardag.
Kram

Tänkvärt

Jag har nu gått i skolan i snart ett år och jag känner mig riktigt glad över att det har gått så fort samt att min praktik börjar snart. Det som känns mest tänkvärt är att jag har lärt mig väldigt mycket under detta år som jag inte trodde att jag skulle lära mig som tex hur saker och ting fungerar med det jag kommer att arbeta med. Det känns riktigt kul.
En annan sak som jag har tänkt på är att undet detta år, eller knappt det, så har väldigt många i klassen vissat sina rätt jag dvs att vissa av klasskamraterna är riktigt rötägg. Visst dessa personer finns över allt men att det skulle vara så många i just min klass det visste jag inte. Det är inte alls kul men det är något att tänka på i alla fall, att inte ta alla för givet som man ibland kan tro. Aja men det är som det är och jag kan inte göra någonting åt det, det är bara att fortsätta framåt och ignorera dessa personer, som jag inte vill nämna några namn på.
Tänk på detta, ta ingen för givet och tro inte heller att någon är lika snäll som du själv är.
Kram på er alla

Sommartid!

Nu är det äntligen dags att ställa om klockan till sommartid och vad jag har längtat då jag verkligen ser fram emot sommaren. Dagens äventyr går till att fortsätta att tömma förrådet och få hem resterande saker vilket känns som en lättnad då vi har gjort detta ett tag nu.
Hoppas i alla fall att ni kommer att få en trevlig dag.
Kram

God Morgon

Har precis vaknat och känner mig väldigt utvilad idag. Dagens äventyr går ut på att fortsätta tömma vårt hyrda förråd eftersom vi inte vill ha kvar det. Senare på kväller drar det iväg till min bror och ska umgås med honom och det ska bli riktigt kul då det var länge sedan jag umgicks med honom. Det har varit svårt eftersom jag har haft mycket att göra  i skolan med tentor och andra uppgifter. Nä nu är det dags för frukost^^.
Kram på er alla

Skor

Tittar runt på Internet nu och hittade dessa skor och tycker att de verkligen var fina och jag vill ha trots att jag inte riktigt har ekonomi till dem just ju. Kanske kommer att köpa något liknande i framtiden då jag verkligen gillar dessa. Kram

25/3

Dagen har varit ganska så bra idag och känner att jag är påväg åt rätt håll ordentligt nu, det känns riktigt bra. Har gjort dagens tenta som var förvånande lätt trots att jag inte alls hade pluggat ordentligt på den. Tror i alla fall att jag blir godkänd på den. Det får mig att bli glad.
Var även och shoppade lite idag men det blev inte så mycket, bara en kjol från Zara som kostade 300 kronor eller något sådant.
Sitter just nu hemma hos en kompis och umgås, det var verkligen väldigt längre sedan vi träffade så det känna kul :). Ska på bio ikväll med min kompia, vi ska se Min låtsasfru med Adam Sandler och Jennifer Aniston. det sak bli riktigt trevligt.
För övrigt är det inte så mycket mer som händer idag men H en trevlig kväll allihop.
Kanske skrivet något mer senare.

Kram på er alla


Vit Oleander

En film om en flicka som hamnor hos olika fosterhem i tonåren då hennes mamma sitter inne på grund av mord. Man får följa hennes resa och hur hennes mamma inifrån fängelset styr hennes liv. Jag tycker om den och fick reda på för ett tag sedan att den även finns som bok.
Ett smakprov på filmen


Katastrof!

Allting är så kaotiskt, både fysikst och psykiskt. Vissa i klassen vet inte när de ska sluta och gör mig riktigt arg då de beter sig som riktiga svin och borde ta sig i kragen och växa upp!. Skulle vara bra om dessa personer kunde känna på hur det egentligen känns att råka ut för det de håller på med så att de kan skärpa till sig och mogna. Det är riktigt pain in the ass! En annan sak som gjort att denna vecka har blivit en katastrof är att det har varit så mycket i skolan så att jag har blivit för stressad och gjort att jag inte riktigt är mig själv. Detta är inte kul och det är första gången det händer som jag kan minnas.
Allt detta är så j*vla skitigt och jag känner mig så frustrerad på allt som rör sig fast det är mest de som är elaka som råkar ut för mina aggressioner. De andra ger jag ingenting till, de låter mig vara och försöker att få mig på bättre humör.  Det gör mig riktigt glad att de försöker göra det.
Förhoppningsvis mår jag bättre efter detta då jag får vila upp mig i några veckor innan nästa sändning av tentor kommer. Kanske mår bättre då, det är i alla fall vad jag hoppas på.
Kram på er alla

Stressig dag

Idag har det varit allför stressigt då jag har gjort mycker på kort tid. Varit i skolan i åtta timmar och jobbat på både vårt eget företag samt hållt på med en inlämingsuppgift som ska vara klar imorgon + redovisning, kommit hem ätit lite och tagit det lugnt i en timme, fortsatt på inlämingsuppgiften och skickat iväg den. Prata med killen i 50 min i telefon, pluggade sedan vidare på tentan som jag har på fredag samtidigt som jag sitter och äter mat :P. Det har varit en riktigt lyckad dag idag.

Yippi

Det har varit en riktigt bra dag idag. Den har varit lugn och skön och jag har fått gjort så mycket idag. Jag har pluggat, städat samt fått sålt lite saker på blocket, gamla saker som jag velat bli av med ett tag. En av dem gick precis men det finns fortfarande kvar lite saker. Jag hoppas att de snart blir sålda.

20/3

Idag kommer det att bli en lugn dag och kommer bara att plugga idag trots att jag är supertrött. Hela helgen har varit fullbokad och knappt någon vila alls. har ännu en tenta denna vecka och det känns att dessa tentor aldrig tar slut :(. Jag vill inte längre ha alla dessa utan jag vill göra roligare saker. Aja finns inte så mycket jag kan göra i alla fall för det. Nä nu ska jag gå och plugga lite granna.

15/3

Idag har det varit en underbar dag. Solen tittade fram och man kunde riktigt känna att vinden var varmare än tidigare. Det fick mig att tänka på att snart så är våren här och då kan man stoppa undan den jobbiga vinterjackan och ta fram en lite tunnare jacka. Jag är på jakt efter en riktigt vår jacka då de jag har är slitna. Jag hoppas att jag kommer att hitta någon innan det tar slut nu när det är varmare. Jag hittade även ett par skor idag som jag vill ha men jag känner att mina pengar inte riktigt räcker till då jag har köpt tillräckligt mycket denna månad. Tror jag väntar tills jag får mitt csn i slutet av månaden innan jag köper något nytt. Detta månaden har jag köpt för mycket saker som böcker, filmer, mat och skolböcker som jag måste ha. Skulle hellre velat läägga pengarna på något roligare som kläder, skoj och vanliga böcker men man kan inte få allt som man vill ha. Man måste prioritera mellan alla dessa saker som man vill ha.

Hemsk dag!

Kom precis hem från skolan och dagen var precis som vanligt, dvs långtråkig. Hade hellre velat göra annat som är mycket roligare än att sitta på lektion men jag känner att jag inte direkt kan skippa skolan då den är som viktigast nu när det är tentor och praktik på gång. Dagens lektion gick ut på att vi skulle sköta vårt företag som vi har bildats själva med en grupp på tre men vi får våra uppdrag från vår lärare men kände mig inte alls motiverad idag till att göra någonting alls. Jag brukar oftast känna mig det men idag gick det inte att få igång motiveringen, tror dock att det berodde på att det var nya grejer idag som jag inte riktigt förstod trots att läraren gick igenom det hela. Tror även att det berodde på att en medlem i gruppen, utan att nämna något namn, trodde att jag förstod allt läraren sade och att jag skulle vara lika duktig som honom men när jag sa att jag inte förstod allt kollade han på mig som om jag vore dum i huvudet.. Men för mig som inte har gjort detta någon gång tidigare var det svårt att hålla reda på allting, tror även att de andra grupperna hade det lika svårt som jag hade det.
Skulle ha valt en annan grupp från början för ha, eller de båda två, är riktiga besservissar. De tror att de vet allting och en av dem ser verkligen ut som en sluskt. SNÄLLA fixa dig på morgonen för du ser äcklig ut. Ibland hänger det snorkråkor i näsan så att man ser dem och det är så vidrigt! Eller är det bara jag som tycker detta? Man såg till och med när han skulle på intervju, han hade rakat sig, kammat håret och på sig andra kläder men så vill han inte alls se ut i skolan, vill hellre se ut som en slusk då. Usch vad äcklig han är...

Sammanfattning om helgen

Helgen har varit ur bra som helst och det har gjorts en massa. Helgen började tidigt då vi slutade tidigt i fredags och var redan hemma lite efter halv ett vilket var otroligt skönt, i vanliga fall slutar jag kl 15.30 men schemat var ändrat. Senare på kvällen gick bror och jag på bio och såg The Fighter, den var bra så det är ett filmtips^^. Men det blev lite strul på vägen dit då vi kommer förtidigt och är där redan vid 19.30 när filmen börjar 21.15 så vi bestämmer oss för att gå omkring och fördröja tiden lite granna. När vi väl kommer in tillBergakungen, där vi tror att vi ska vara, visar det sig att vi skall vara på Biopalatset haha vilken miss och personalen hade redan rivit våra biljetter. Som tur var hade vi en 30 minuter tillgodo så vi drar iväg till Biopalatset och kommer in i god tid. Det blev lite vimsigt men det var kul.
Lördagen går åt att tömma vårt förråd på grejer som ska säljas, slängas, sparas och det tar typ hela dagen så när vi kommer hem är alla slutlörda och bara tar det lugnt. Men jag har andra planer dvs träffa killen <3. Så jag börjar göra mig iordning för att träffa honom och ringer honom sedan för att se vad han håller på med. Han kommer och hämtar mig och vi åker hem till honom. Väl där så kollar vi film och myser och äter så klart godis. Jag kan medge att jag gillar mer godis än kakor och så. Det var riktigt mysig att träffa honom igen och saknar honom redan.
Söndagen har varit en riktigt slappar dag och har inte gjort något vettigt vilket jag egentligen borde ha gjort, pluggat till tentan tills på torsdag. Kom precis på att jag har gjort lite vettigt idag. Jag har städat mitt rum och damsugit lägenheten, rensat bland gamla saker osv. Umgåtts lite med mamma. Men jag ska snart gå och lägga mig fast egentligen så vill jag inte då jag ska upp imorgon. Imorgon börjar skolan och snart så är det tenta igen.

Dagens Sötis

Var inne på youtube igen och hittade den här. Kattungen är verkligen jättehungrig och vägrar verkligen att släppa burken med mat. Jag tyckte den var charmerande och gullig.

Internet

Äntligen är det fixat! Vi har inte kunnat pratat i telefon och samtidigt som internet varit igång för då blir det äckligt segt eller så fungerade det inte alls men nu äntligen har vi fixat det!!! Jag är ju så klart jätte glad över det då jag alltid har igång internet när jag måste ha musik, Spotify. Och ja, jag är musikberoende jag måste lyssna lite varje dag annars fungerar det inte haha.

Japan

Jag sörjer för de döda och de försvunna människor i Japan. Detta känns verkligen hemskt! Alla japaner och alla andra besökare i landet som antingen har klarat sig eller försvunnit. Det verkar även som om de i Amerika har känt av tsunamivågen och det är fler än bara en person som omkommit på grund av vågen.
Tycker att vi alla har en tyst minut för de som dött.

Utseende

Funderar på om jag ska göra om min blogg till det snyggare än vad den är idag. Det kommer så klart att ta tid med resultatet kommer nog bli bra :).

Sötaste och charmigaste

Var och kolla på youtube och hittade den här. Den är bara för söt och underhållande

Japan

Lästa om Japan nyligen och jag säger då det att en sådan upplevelse trodde man att det inte skulle ske igen så snart efter 2004. Jag hoppas och önskar att så många som möjligt kommer att klara sig efter denna fruktansvärda händelsen. Jag känner sorg inför alla människor som kommer att mista någon kär familjemedlem och lycka för dem som överlever denna katastrof.
Det är inget roligt och detta kommer att påverka oss alla i världen. Både jordbävning och tsunami på en och samma gång, detta skärrar en verkligen. Jag håller tummarna för alla och hoppas på det bästa för alla människor i Japan.

Tenta och hur övriga dagen sett ut

Idag hade jag tenta vilken är en av de jobbigaste jag har haft hittills men blev klar efter en timme ungefär. Min bänkkamrat Alex, om man kan säga så under tentan, gick tidigare än vad jag gick och han frågade medans jag skrev om jag skulle in till stan och jag svarade att ja det skulle jag. Han pekade med pekfingret och sa att han väntade där ute på mig. Jag blev lite smått överraskad när han frågade om jag ville hänga på men det var bara trevligt :).
Vi gick ute i regnet, vilket förstörde mitt hår trots att jag hade luva på mig, till typ domkyrkan och snackade och hade trevligt. Sedan gick vi till Sfbokhandeln där jag köpte bok nummer två av Brandon Mull vilket var behövligt då jag kände att jag bara måste ha den andra boken i serien.
Jag äter inte så mycket till frukost på morgon eftersom jag inte kan äta när jag precis har vaknat så vi gick iväg och åt lite Kinamat och fortsatte att snacka. Jag känner att Alex och jag är på liknande nivå när det gäller vissa saker och han är lätt att prata med.
Efter att vi ätit fortsatte vi att strosa omkring inne i Nordstan och Arkade och fönstershoppade men vi båda kände att det var dags att dra hemåt då vi hade gått omkring i minst fyra timmar.
När jag väl är hemma så är det dags att tvätta med mamma och det funkar men hade hellre gjort något roligare dock var det tur att det bara var en liten tvätt så den blev klar rätt så snabb så jag var bara glad att det var över.
Sedan fixar vi middag och som överraskning så kommer bror över och äter med oss och det var riktigt trevlig att han kom över.
Anledningen till att jag inte har skrivit så mkt denna vecka är att jag har pluggat till min tenta som jag har haft idag och det var rätt så mycket som det skulle pluggas på. Läraren är helt udda kan jag säga men det finns inte så mycket mer att säga då jag slipper ha honom mer, vilket jag hoppas stämmer på vad jag har hört i alla fall.

Bok

Köpte en bok igår, fast det blev inte "Fallen" av Lauren Kate, utan en vid namn "Den förbjudna skogen" av Brandon Mull. Började läsa i den igår och den verkar bra än så länge. Köpte den på SF bokhandeln vid kompassen för 165 kronor. Den första boken, den jag har köpt, är den enda på svenska än så länge resten är på engelska, tror det var fyra eller fem böcker i serien. Jag hade tänkt att köpa en engelskbok men den blev på svenska eftersom jag först vill se om den är bra.
Kommer antagligen senare att recensera vad den handlar om och vad jag kommer att ge den för betyg. Kanske någon blir sugen på att läsa den efteråt.
Den förbjudna skogen - Brandon Mull

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus