Sammanfattning om helgen

Helgen har varit ur bra som helst och det har gjorts en massa. Helgen började tidigt då vi slutade tidigt i fredags och var redan hemma lite efter halv ett vilket var otroligt skönt, i vanliga fall slutar jag kl 15.30 men schemat var ändrat. Senare på kvällen gick bror och jag på bio och såg The Fighter, den var bra så det är ett filmtips^^. Men det blev lite strul på vägen dit då vi kommer förtidigt och är där redan vid 19.30 när filmen börjar 21.15 så vi bestämmer oss för att gå omkring och fördröja tiden lite granna. När vi väl kommer in tillBergakungen, där vi tror att vi ska vara, visar det sig att vi skall vara på Biopalatset haha vilken miss och personalen hade redan rivit våra biljetter. Som tur var hade vi en 30 minuter tillgodo så vi drar iväg till Biopalatset och kommer in i god tid. Det blev lite vimsigt men det var kul.
Lördagen går åt att tömma vårt förråd på grejer som ska säljas, slängas, sparas och det tar typ hela dagen så när vi kommer hem är alla slutlörda och bara tar det lugnt. Men jag har andra planer dvs träffa killen <3. Så jag börjar göra mig iordning för att träffa honom och ringer honom sedan för att se vad han håller på med. Han kommer och hämtar mig och vi åker hem till honom. Väl där så kollar vi film och myser och äter så klart godis. Jag kan medge att jag gillar mer godis än kakor och så. Det var riktigt mysig att träffa honom igen och saknar honom redan.
Söndagen har varit en riktigt slappar dag och har inte gjort något vettigt vilket jag egentligen borde ha gjort, pluggat till tentan tills på torsdag. Kom precis på att jag har gjort lite vettigt idag. Jag har städat mitt rum och damsugit lägenheten, rensat bland gamla saker osv. Umgåtts lite med mamma. Men jag ska snart gå och lägga mig fast egentligen så vill jag inte då jag ska upp imorgon. Imorgon börjar skolan och snart så är det tenta igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus