Katastrof!

Allting är så kaotiskt, både fysikst och psykiskt. Vissa i klassen vet inte när de ska sluta och gör mig riktigt arg då de beter sig som riktiga svin och borde ta sig i kragen och växa upp!. Skulle vara bra om dessa personer kunde känna på hur det egentligen känns att råka ut för det de håller på med så att de kan skärpa till sig och mogna. Det är riktigt pain in the ass! En annan sak som gjort att denna vecka har blivit en katastrof är att det har varit så mycket i skolan så att jag har blivit för stressad och gjort att jag inte riktigt är mig själv. Detta är inte kul och det är första gången det händer som jag kan minnas.
Allt detta är så j*vla skitigt och jag känner mig så frustrerad på allt som rör sig fast det är mest de som är elaka som råkar ut för mina aggressioner. De andra ger jag ingenting till, de låter mig vara och försöker att få mig på bättre humör.  Det gör mig riktigt glad att de försöker göra det.
Förhoppningsvis mår jag bättre efter detta då jag får vila upp mig i några veckor innan nästa sändning av tentor kommer. Kanske mår bättre då, det är i alla fall vad jag hoppas på.
Kram på er alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus