Tenta och hur övriga dagen sett ut

Idag hade jag tenta vilken är en av de jobbigaste jag har haft hittills men blev klar efter en timme ungefär. Min bänkkamrat Alex, om man kan säga så under tentan, gick tidigare än vad jag gick och han frågade medans jag skrev om jag skulle in till stan och jag svarade att ja det skulle jag. Han pekade med pekfingret och sa att han väntade där ute på mig. Jag blev lite smått överraskad när han frågade om jag ville hänga på men det var bara trevligt :).
Vi gick ute i regnet, vilket förstörde mitt hår trots att jag hade luva på mig, till typ domkyrkan och snackade och hade trevligt. Sedan gick vi till Sfbokhandeln där jag köpte bok nummer två av Brandon Mull vilket var behövligt då jag kände att jag bara måste ha den andra boken i serien.
Jag äter inte så mycket till frukost på morgon eftersom jag inte kan äta när jag precis har vaknat så vi gick iväg och åt lite Kinamat och fortsatte att snacka. Jag känner att Alex och jag är på liknande nivå när det gäller vissa saker och han är lätt att prata med.
Efter att vi ätit fortsatte vi att strosa omkring inne i Nordstan och Arkade och fönstershoppade men vi båda kände att det var dags att dra hemåt då vi hade gått omkring i minst fyra timmar.
När jag väl är hemma så är det dags att tvätta med mamma och det funkar men hade hellre gjort något roligare dock var det tur att det bara var en liten tvätt så den blev klar rätt så snabb så jag var bara glad att det var över.
Sedan fixar vi middag och som överraskning så kommer bror över och äter med oss och det var riktigt trevlig att han kom över.
Anledningen till att jag inte har skrivit så mkt denna vecka är att jag har pluggat till min tenta som jag har haft idag och det var rätt så mycket som det skulle pluggas på. Läraren är helt udda kan jag säga men det finns inte så mycket mer att säga då jag slipper ha honom mer, vilket jag hoppas stämmer på vad jag har hört i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus