Dagen

En dag som man kan kalla normal, om mina dagar någonsin kan bli normala har nämligen en viss förmåga att vara klumpig lite då och då under dagen. Men det har varit en skön dag eftersom jag bara har en lektion idag när jag egentligen skall ha två men den andra var inställd eftersom vi skall träffas den 3:e utanförskolan och ha lektion. Så idag var det bara matte som gällde.
Så har vi då även vår städ vecka vilket innebär att vi skall fixa i vår matsal, alltså vi ska städa genom att torka av borden, sopa lite osv. Det skall väl bli okej att fixa det. Jag har inget att göra fram tills dess utan att sitta här och skriva om hur min dag har varit än så länge.

Senare ska jag antagligen träffa mamma och hjälpa henne att handla mat inför kalaset på lördag, vilket inte är så kul (kalaset är inte fel) eftersom det är så mycket man skalll göra innan alla kommer. Städa, tvätta och laga mat osv. Skulle föredra att bara sitta inne på rummet och gömma mig, gillar inte att göra så mycket några dagar innan. Men man får lida lite då mamma fyller år och vill ha det extra fint.


Saker som hänt och kommer att hända

I helgen skall vi ha kalas då min mamma fyller år. Det ska bli roligt eftersom min morbror och mormor kommer hem till oss. Och så klart ska vi ju äta goda saker som bland annat middag och tårta. Ser verkligen fram emot att fira mamma när hon fyller år. Jag och min bror ska ge henne pengar så att hon kan köpa biljett till Danmark, mamma gillar Danmark väldigt mycket så vi ansåg att det vore en bra present till henne. Men vi vet inte riktigt när vi ska ge det till henne eftersom hon fyller år på fredag och vi ska ha kalas på lördag. Aja vi får väl se när vi ger henne presenten.

Idag var det egentligen meningen att vi skulle till Landvetter med klassen men som vanligt blev det ändrade planer. Inte alls roligt när man har ställt in sig på att man skall dit och titta på ett lastningsflygplan. Så man kommer till skolan påpaltad med kläder och ser fram emot efftermiddagen och så visar det sig att vi inte skall dit. Sedan får man så klart reda på att min lärare som som skulle med dit hade fått för sig om fel datum och skrivit in att vi skulle dit idag på schemat när vi egentligen skall vara där den 4 November, hur galet får det lov att bli?

Tror äntligen att min förkylning håller på att lägga sig, vilket känns otroligt skönt eftersom näsan har runnit hela tiden. Snart kan jag friskförklara mig själv :).

Hurra!

Äntligen har jag köpt en ny mobil som jag har behövt ett lång period då min gamla ville stänga av sig själv när jag som mest behövde den. Jag kunde bara singa ett enda samtal innan den laddade ur och jag var tvungen att ladda deb varje dag så att jag visste att man kunde nå mig eller i alla fall få mig att lita på den det allra minsta som den kunde ge mig. Den gillade att lura mig med att visa att den var fulladdad och helt plötsligt vara urladdad, väldigt frustrerande för mig eftersom jag är beroende av min mobil.
Men nu är det över! Jag har letat efter en ny mobil i flera månader och nu har jag äntligen hittat en som jag har köpt. Min Sony Ericsson Hazel är helt underbar. Jag har bara haft den ett litet tag men har redan lärt mig hur den fungerar. Köpte den på Elgiganten för ca 1500 kronor vilket enfligt mig är ett ganska så bra pris om man vill ha en bra telefon. Har 5 megapixel kamera eftersom jag gillar att ta kort när jag ser något då jag inte har min kamera med mig.
Köpte en sådan här eftersom jag inte vill ha en touchscreen då de laddar ut så ofta medan den jag köpte har en samltals tid på 10 timmar, men räcker längre om man inte pratar så ofta med den^^. Superglad för att jag köpte den.





Skolan

Det är okej att gå i skolan trots att man har en del att göra plus att man är sjuk samtidigt, ingen höjdare säger jag. Skulle vara bättre om jag vore frisk då jag har mer energi än vad jag har nu.
En annan sak är att jag ska till Landvetter imorgon på eftermiddag för att titta på ett leveransflygplan som fraktar både importer och exporter. Det skall bli roligt men inte när ens lärare säger att man skall klä sig varmt då man kommer att få vänta på landningsbanan då hälften av klassen kommer att få gå in. Innan vi skall dit så skall vi ha en föreläsning som kommer att handla om flygtransporter, vilket kommer att bli intressant att höra om då vi bara har fått höra om båttransporter och landstransporter. Kul med någonting nytt för en gångs skull.


Hösten

Nu är den här, Hösten. Man känner att det har blivit kallare på morgonen när man går ut vid åtta. När man andas bildas det ånga när andedräkten flyger ut genom näsan. Bladen har ändrat färg och trillat av träden. Hösten ligger verkligen i luften och det luktar verkligen gott. Snart åker mössan på också då halsduken är framplockad då det är för kallt att gå utan. Hösten är trevlig det är den och så är den en påminnelse om att vintern snart är här. Nu kan man sitta inne och kolla film och ha något varmt och gott i en mugg och mysa som är så trevligt.
Nu äntligen har jag fått igång datorn igen. Den gick sönder för två månader sedan och nu funkar den igen så
jag är jätteglad. Anledningen till att jag inte har skrivit och det känns ju inte så kul och det är svårt att få tag på en
dator, man kan ju inte hur lätt som helst springa till närmsta bibliotek när man har hundra andra saker att göra.
Jag har ju flyttat nu och så ska man ju få upp allting man behöver. Sedan har det varit målare här för att fixa
väggarna då det såg väldigt fult ut samtidigt har de slipat vardagsrums golvet då det var klister och mycket repor på.
Inte allas kul med att ha målargubbar och golvfixare i lägenheten. ytterst jobbigt.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus