Hurra!

Äntligen har jag köpt en ny mobil som jag har behövt ett lång period då min gamla ville stänga av sig själv när jag som mest behövde den. Jag kunde bara singa ett enda samtal innan den laddade ur och jag var tvungen att ladda deb varje dag så att jag visste att man kunde nå mig eller i alla fall få mig att lita på den det allra minsta som den kunde ge mig. Den gillade att lura mig med att visa att den var fulladdad och helt plötsligt vara urladdad, väldigt frustrerande för mig eftersom jag är beroende av min mobil.
Men nu är det över! Jag har letat efter en ny mobil i flera månader och nu har jag äntligen hittat en som jag har köpt. Min Sony Ericsson Hazel är helt underbar. Jag har bara haft den ett litet tag men har redan lärt mig hur den fungerar. Köpte den på Elgiganten för ca 1500 kronor vilket enfligt mig är ett ganska så bra pris om man vill ha en bra telefon. Har 5 megapixel kamera eftersom jag gillar att ta kort när jag ser något då jag inte har min kamera med mig.
Köpte en sådan här eftersom jag inte vill ha en touchscreen då de laddar ut så ofta medan den jag köpte har en samltals tid på 10 timmar, men räcker längre om man inte pratar så ofta med den^^. Superglad för att jag köpte den.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus