Saker som hänt och kommer att hända

I helgen skall vi ha kalas då min mamma fyller år. Det ska bli roligt eftersom min morbror och mormor kommer hem till oss. Och så klart ska vi ju äta goda saker som bland annat middag och tårta. Ser verkligen fram emot att fira mamma när hon fyller år. Jag och min bror ska ge henne pengar så att hon kan köpa biljett till Danmark, mamma gillar Danmark väldigt mycket så vi ansåg att det vore en bra present till henne. Men vi vet inte riktigt när vi ska ge det till henne eftersom hon fyller år på fredag och vi ska ha kalas på lördag. Aja vi får väl se när vi ger henne presenten.

Idag var det egentligen meningen att vi skulle till Landvetter med klassen men som vanligt blev det ändrade planer. Inte alls roligt när man har ställt in sig på att man skall dit och titta på ett lastningsflygplan. Så man kommer till skolan påpaltad med kläder och ser fram emot efftermiddagen och så visar det sig att vi inte skall dit. Sedan får man så klart reda på att min lärare som som skulle med dit hade fått för sig om fel datum och skrivit in att vi skulle dit idag på schemat när vi egentligen skall vara där den 4 November, hur galet får det lov att bli?

Tror äntligen att min förkylning håller på att lägga sig, vilket känns otroligt skönt eftersom näsan har runnit hela tiden. Snart kan jag friskförklara mig själv :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus