Dagen

En dag som man kan kalla normal, om mina dagar någonsin kan bli normala har nämligen en viss förmåga att vara klumpig lite då och då under dagen. Men det har varit en skön dag eftersom jag bara har en lektion idag när jag egentligen skall ha två men den andra var inställd eftersom vi skall träffas den 3:e utanförskolan och ha lektion. Så idag var det bara matte som gällde.
Så har vi då även vår städ vecka vilket innebär att vi skall fixa i vår matsal, alltså vi ska städa genom att torka av borden, sopa lite osv. Det skall väl bli okej att fixa det. Jag har inget att göra fram tills dess utan att sitta här och skriva om hur min dag har varit än så länge.

Senare ska jag antagligen träffa mamma och hjälpa henne att handla mat inför kalaset på lördag, vilket inte är så kul (kalaset är inte fel) eftersom det är så mycket man skalll göra innan alla kommer. Städa, tvätta och laga mat osv. Skulle föredra att bara sitta inne på rummet och gömma mig, gillar inte att göra så mycket några dagar innan. Men man får lida lite då mamma fyller år och vill ha det extra fint.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus