Dagens inköp

Mamma och jag var ute och shoppade lite kläder idag. Jag hade redan hittat vad jag ville ha så det var ju bara att inhandla.
 
Jag hade tänkt att köpa denna
 
Men planerna ändrades då jag hittade den här istället
 
 
Hittade även skor från Din sko som jag blev riktigt förtjust i och jag går sällan i klackar men dessa var riktigt sköna att gå i
 
 
 

Så himla bra alltså

 
 - <p>Tim<br>Hey dude im so ducking mad right now.<br>Ducking?<br>I ment ducking!<br>DUCKING PHONE!<br>THIS PHONE WONT LET ME DUCKING CURSE! GOD DONUT IM GETTING RID OF IT!<br>no dont! your starting to get interesting.<br></p>

Dagens Låt

Den här låten hittade jag precis på youtube och så klart blev jag förtjust i den.
 
 

Kvällen

Det blev inte så mycket mer efter att vi fikat för vi alla var trötta då vi hade vaknat tidigt.Min bror skulle även ut ikväll så vi skildes åt vid 4 eller något. Min mamma hade köpt makrill på vägen ut till cafet. Den var till mormor men hon blev inte direkt tacksam över att mamma hade köpt fisken till henne. Det var ingen överraskning att hon inte blev det, hon är nämligen sån haha.

Nu ikväll har jag bara kolla på AFV för jag tycker det är så roligt att kolla på det. Som godis hade jag dip och gurka mums säger jag bara. Jag försöker att sluta äta godis och kakor och försöker att bara äta på lördag. Min mamma är med på det men jag känner att jag lyckas bättre än vad hon gör :P. Jag är ett godismonster så kakor går rätt säkra i min närvaro haha.

Dagen

Idag åkte min familj till ett cafe och tog en fika. Fika och fika, bror och jag tog varsin toast och drt var riktigt gott. Efter detta får vi se vad som händer:-)

Haha

En rolig bild som jag hittade på Fb nu. Haha tyckte den var riktigt kul.
 

Almenacka med Elvis

Mamma och jag var och handlade härom dagen och jag hittade då en almenacka med Elvis strippar i. Fatta hur glad jag blev. Jag är nämligen väldigt förtjust i den serien så jag satte igång och började läsa dem. Hittade dessa 2 som jag tyckte var riktigt roliga. Höll på att skratta halvt ihjäl mig :). Hoppas att ni tycker dem är lika roliga som jag tycker.
 
 Denna tyckte jag var roligast utav de två jag tog kort på.
 
Här är nummer 2 som jag fotograferade.

Dagen

Jag hade problem att somna i natt och mamma vaknade runt 3 så hon och jag pratade lite granna och lade oss i min säng och kollade tv. Detta har hänt för några veckor sedan fast då somnade jag inte förrän kl 5. Hur som helst lyckades jag somna tillslut och vaknade nu kl 2 på eftermiddagen så nu har jag bara varit vaken i 7 timmar. Haha vilken slappis jag är.
Jag och en kompis pratade om igår att jag skulle komma till Chalmers och äta på Kajsabaren och det var riktigt trevligt att träffa de igen då jag har varit riktigt rastlös denna vecka. Så nu kom jag hem för ungefär 10 minuter sedan.
Jo för er som älskar att läsa så börjar bokmässan i slutet av nästa vecka. Så klart ska jag dit och träffa Tony och Maria, dem som tecknar Elvis. Kommer även andra kända personer dit för att skriva autografer i böcker som dem skrivit. Ett tips till er :)

Fortsättning

Mamma fortsätter med tvätten medans jag söker arbete. Jag hittade nämligen några som jag vill söka innan dagen tar slut. Men det är inte mycket kvar av tvätten som tur är :)

Tvätten

Nu är det dags att tvätta igen och det är ju så roligt :D (hoppas att ni lägger märke till ironin i meningen). Det är ju inte så mycket som ska tvättas som tur är men jag måste springa ner om några minuter då tvättiden börjat kl 2. Vi ska visst tvätta för min bror också fast det får man hehe. It's nice being a gansta. nä måste börja att sortera tvätten så ha det så länge

Beslutsamhets ångest

Sitter just nu och chattar med några kompisar och ett av ämnena är böcker. Känner mig sugen på att läsa någonting just nu haha. Kompisarna har även kommit fram till att jag är en riktigt bokmal då jag plöjer igenom många böcker och läser många samtidigt.

Dagens äventyr

Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag har varit hos en till sjukgymnast angående min handled, *pust*, som inte riktigt vill ge med sig än. Hur som helst har det varit en bra dag då jag inte har stressat runt eller gjort särskilt mycket, blev snarare en slappisdag. Mamma och jag hyrde massa filmer efter att vi hade varit hos sjukgymnasten för att ha lite tisdagsmys. Vi har bara tittat på en än så länge om Maria Vern (Stavas det så?). Den var bra så Maria Verns filmer kan jag rekommendera för dem som gillar deckare :)

Ny bok

 
Detta är en ny bok som jag börjat på då jag har några kompisar som har läst hans böcker och har sagt att dem är jättebra. Så klart blev jag ju nyfiken och har börjat läsa på en av Johans senaste böcker:
Sankta Psyko. Förhoppningarna är stora då jag hört så mycket bra om hans böcker. Kommer i alla fall börja med denna och kommer att ge en bedömning när jag har läst ut den :)
 
Sankta Psyko
 

En bild

 
En bild jag målade för ett tag sedan, eller ja färglade i alla fall. Räven är målad för ett antal månader sedan. Blev rätt nöjd med resultatet :)

Arbetsförmedlingen

Kul att sidan för platsbanken inte vill samarbeta när jag som mest behöver den. Kan förstås vara så att det är många som är inne eller att AF har problem med den. Aja får väl roa mig på annat håll.

Sjukgymnastik

Som jag sa i förra vecka så var jag hos en sjukgymnast för att jag har problem med min ena hand, som inte är speciellt roligt då det gör/gjort väldigt ont. En av övningarna som jag skall göra är att klämma på en apelsinboll, en väldigt mjuk boll och även en sån boll som man använder vid spökboll fast mycket mindre. Gör dessa övningar utspritt över dagen så att det inte blir för mycket för handen då den är väldigt svag, kanske också en av anledningarna till att jag har ont.

Boktips

Läste precis ut min bok om Udda. Den var riktigt bra för dem som gillar magi och magiska människor.
 


Uppdatering, det gick visst inte att ladda upp bilden via mobilen så det var ju lite surt. Försökte flera gånger igår utan att lyckas men nu är bilden i alla fall uppe^^

Dagens Sötis

 

Dagens uppgifter

Sitter nu ännu en dag på coachingen för att få hjälp med cv och det personliga brevet så får se hur det går.
Senare ska jag till sjukgymnast för handen då den har börjat göra ont istället för att låsa sig. Den har inte gjort ont på ett tag men nu gör den det igen så får se vad som händer.
Efter allt det så kommer jag gå på pass om jag hinner eller orkar efter sjukgymnasten.

Underbart

Fick reda på ännu en som håller på med droger i gruppen. Han hade åkt fast med att köra påverkad på droger för några månader sedan och blivit av med körkortet. Den första fick jag reda på i tisdags att hon gillade att röka på ibland när vi åkta tillsammans hem på spårvagnen. Jag vet inte riktigt varför människor bestämmer sig för att börja det är ju bara onödigt.För vissa droger är man ju fast efter första provningen. Skulle aldrig kunna tänka mig att prova.
 
Var ju på ett till möta idag och vi var bara hälften så många som förra gången i det lilla rummet. Antar att min grupp är mer frågvis och öppna med hur vi tycker om hela systemet. Haha det är verkligen kul att diskutera det. Ämnen som togs upp var bland annat detta projekt som vi är med i, arbetsförmedlingen och hur flummiga och oaktiva de är med oss som är arbetssökande. Allt är ju obligatoriskt också så det är ju inte direkt så att jag kan strunta i det, fungerar väl som ett dagis fast för vuxna. Men nu ska jag i alla fall skriva ett peronligt brev då jag ska på coaching imorgon och jag måste ju testa lite hur deras kompetens ligger på då den sista coachen jag hade var riktigt bra och hjälpte mig att skriva ett riktigt bra personligt brev. Ska bli kul att testa dem.

Yay

Nu är bror här, han har varit här i typ 2 timmar. Vi har ätit tillsammans och kollat lite på tv. Just nu sitter han och läser igenom sitt personliga brev och lägger till och ändrar på sånt som han vill. Medans mamma hjälpte honom att ta kort satt jag med hans papper och hjälpte på det hållet. Alltså min bror har jobb men han känner sig sugen på att byta företag så jag hjälper gärna honom med det då han hjälper mig på andra områden.
Medans vi båda sitter i mitt rum och gör varsin grej så kollar mamma på film. Funderar på att göra henne sällskap senare. Just det ja, kom på nu att jag har lite att göra tills imorgon då jag ska iväg på sånt där "roligt" möte. Känn känslan av sakasmen i roligt.

Bakning

Vaknade kl 10 idag då mamma ringde och väckte mig vilket inte är ovanligt att hon ringer när hon vill att jag ska göra en sak åt henne. Inte för att jag har någonting emot det men när jag inte kan somna så är det inte så kul.

Hur som helst kommer bror hit senare och ska ha hjälp att skriva ett nytt cv och personligt brev. Var ju på ett sånt där möte igår och då sa hon som höll i det att hon hellre tittade på det personliga brevet för det gav en mer beskrivning om personen och hon vill inte veta vad personen har för kunskap. Så jag passade på att baka en sockerkaka innan han kommer. Sa det till honom att jag bakade och han blev glad :)

Dagens äventyr

Jag har varit på ett coachingföretag idag och det var inte roligt. För mig är det snarare onödigt då jag redan jar ett bra personligt brev och cv. För andra som var där hade inget cv så för dem var det då bra. Jag har redsn varit på 2 sådana här företag innan jag började studera till internationell speditör.
Hur som helst så delades vi in i 2 olika grupper då vi var ganska många och började gå igenom vad vi ska göra, sånt jag redan gjort och kan. I min grupp tar vi inte detta så seiöst som de i grupp nr 2 haha. Stackars satar säger jag bara. Detta är inte så kul/intressant som de antagligen tror att det är.
 
Från det ena till det andra. Jag var på bio ihelgen med några kompisar och såg the Expandables 2 och den var väl okej. Mycket våld och blod om man känner sig sugen på det. Dock kände jag mig lite instängs på min plats under filmens gång då en av min manliga vänner börjar luta sig närmare och närmare mig hela tiden. Frågade honom om han kunde luta sig åt andra hållet istället för han satt, inte bokstavligttalat, nästan i mitt knä och jag lutade mig åt en annan kompis sida.
Natten till idag hörde han av sig via sms och fråga om jag kunde tänka mig att väcka honom när jag vaknade. Jag trodde först att han skämtade men det gjorde han inte. Jag pratade med min bror om detta och han sade att min kompis var intresserad men kan säga att jag inte känner detsamma för honom. Det tråkiga är att han har en flickvän som bor i Stockholmsområdet någonstans och han pluggar här nere. Känns taskigt mot hans tjej men det är ju han som gör det och det är ju inte mitt fel att han är intresserad.

Hejsan

Jag har varit vaken sedan 10 och har hållt på att städa lite då min morbror kommer på besök imorgon vid 10. Men jag kommer inte vara hemma när han kommer då jag ska på zumbapass. Min bror kommer även över och äter frukost med dem.

Är helt slut nu när jag har städat så känner för att sova men ligger i sängen och pratar med mamma då hon har lunch.

Dagen

Idag har det inte hänt så mycket då jag vaknade vid ett vilket är väldigt sent men jag var verkligen trött idag. Filmen igår var riktigt bra så jag kan rekommendera den till dem som känner sig sugna på att se den.
Senare idag ska jag träna dansstep, vet inte riktigt vad det är men skadar inte att testa för att se om jag gillar det.

Film!

Ska bli kul ikväll. Bror hämtar upp mig snart och så ska vi åka till bion. Jag ser verkligen fram emot det. Berättar senare om vad jag tyckte om filmen :)

Hej hopp!

Idag är en mycket bättre dag och jag har sovit riktigt gott. Trots att dagen började dåligt igår så slutade den på topp i alla fall.

Jag har precis vaknat eller ja för en timme sedan men pigg är jag i alla fall.
Dagens äventyr är att jag skall träffa bror och vi ska gå ut och se modig på bio. Vi har pratat om den i flera veckor och jag kan knappt vänta tills ikväll. Han slutar inte förrän kl 6 ikväll så det blir inte bio förrän kl 9 ikväll. Det ska bli riktigt roligt :).

Dagens Sötis

Tyckte den här söta valpen är så otroligt söt 
 

Nytt utseende

Jag tröttnade på den andra då det kändes så mörkt och dystert så jag tänkte att jag skaffar en som ser mycket mysigare men lättare ut :)

Mycket bättre humör

Mamma visste ju om att jag mådde dåligt efter att vi hade pratats vid så vi bestämde oss för att vi skulle gå på bio. Men vi hittade inte någon som vi ville se så det blev istället att vi gick till hemmakväll och hyrde lite filmer. Trevligt och mysigt och jag är på bättre humör :)

Dålig dag

Jag var riktigt ledsen inatt då det är väldigt jobbigt att vara arbetssökande och aldrig få ett jobb. Jag har sökt över 100 jobb se senaste månaderna men inte fått något. Det känns riktigt hårt helst också när alla mina kompisar antingen pluggar eller jobbar.

För ett tag sedan så blev det så mycket att jag lade ner jobbsökandet under några veckor för att jag inte orkade. Till alla er som antingen jobbar eller pluggar: Var glada att ni har ett då det inte är roligt att sitta hemma varje dag och söka. Var tacksamma för det ni har.

Detta är några av de anledningarna till att jag inte har orkat att uppdatera. Jag mår verkligen skit och denna situation som jag har är det minst tusentals till som har.

Men ibland hittar jag saker skrivna när jag är ute på bussen eller i en affär. Denna hittade jag för ett tag sedan när jag kände likadant som jag gör idag.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus