Dagens äventyr

Jag har varit på ett coachingföretag idag och det var inte roligt. För mig är det snarare onödigt då jag redan jar ett bra personligt brev och cv. För andra som var där hade inget cv så för dem var det då bra. Jag har redsn varit på 2 sådana här företag innan jag började studera till internationell speditör.
Hur som helst så delades vi in i 2 olika grupper då vi var ganska många och började gå igenom vad vi ska göra, sånt jag redan gjort och kan. I min grupp tar vi inte detta så seiöst som de i grupp nr 2 haha. Stackars satar säger jag bara. Detta är inte så kul/intressant som de antagligen tror att det är.
 
Från det ena till det andra. Jag var på bio ihelgen med några kompisar och såg the Expandables 2 och den var väl okej. Mycket våld och blod om man känner sig sugen på det. Dock kände jag mig lite instängs på min plats under filmens gång då en av min manliga vänner börjar luta sig närmare och närmare mig hela tiden. Frågade honom om han kunde luta sig åt andra hållet istället för han satt, inte bokstavligttalat, nästan i mitt knä och jag lutade mig åt en annan kompis sida.
Natten till idag hörde han av sig via sms och fråga om jag kunde tänka mig att väcka honom när jag vaknade. Jag trodde först att han skämtade men det gjorde han inte. Jag pratade med min bror om detta och han sade att min kompis var intresserad men kan säga att jag inte känner detsamma för honom. Det tråkiga är att han har en flickvän som bor i Stockholmsområdet någonstans och han pluggar här nere. Känns taskigt mot hans tjej men det är ju han som gör det och det är ju inte mitt fel att han är intresserad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus