Rädsla

Jag tror att alla människor har sina egna rädslor för saker och ting som till exempel att bli tjocka, arbetslösa and so on. Det är egentligen tråkigt men på samma gång bra för då tar vi reda på vad man kan göra för att undvika att råka ut för sin rädsla. Man gör egentligen allt för att inte råka ut för dem.
Jag till exempel är lite paranoid i vissa sammanhang. Jag är rädd att vara ute när det mörkt och vill helst inte vara själv då eftersom jag tror att det finns våldtäcksmän runt varenda hörne eller att jag skall bli rånad. Det är inte trevligt att tro detta men eftersom det är så vanligt att detta inträffar så tror man ju att det bara står någon och väntar på en bakom en buske eller hurknut. Lever typ i fruktan för det. Det är inte samma sak som på dagen men då gäller det mer att jag tror att någon följer efter mig.
Nu när jag läser detta så ser jag att jag är mer paranoid än vad jag egentligen trodde och det känns riktigt hemskt. Men vad skall man göra när man bor i en storstad, det kan ju faktistk inträffa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus