Helgens aktiviteter

Hoppas att alla hade en riktig trevlig midsommar i fredags för det hade jag i alla fall. Jag hade någorlunda fint väder, lite molnigt, då jag såg på vädret att det skulle vara fult.
Firade med familjen med god mat, jordgubbar och annat gott och det var riktigt mysigt att fira med familjen. Efter middagen och fika med tårta och allt kollade vi tv men det lustiga var att vi alla somnade, jag hade en orsak till det då jag sov ganska lite den natten och var riktigt trött. Vet inte riktigt varför de andra somnade men nödvändigt och gott var det. Efter tuppluren åt vi jordgubbar med mjölk och grädde, mums säger jag bara, och drog sedan hem till bror innan vi skulle ut till Trädgår'n (?). Det tråkiga var att jag råkade glömma mobilen hemma innan vi skulle dra hem till bror tidigare så jag fick lite panik eftersom jag inte kunde nå någon om det hände något. Som tur var hände inget. Sov hos bror då jag inte ville gå hem själv och han ville inte följa med mig. Hen riktigt trevlig kväll var det i alla fall.
Lördagen vaknade vi vid 12 då mamma ringde och frågade om något, och självklart var jag fortfarande mobillös, och slappade i några timmar innan vi drog iväg. Båda hade lite dåligt samvete för att vi hade ätit dåligt, vi tränar och vill heslt inte äta dåligs som godis etc., och tänkte att vi skulle träna men orkade inte. Istället drog vi till slottskogen då det var så fint väder och promenerade där och tittade på alla djur som fanns. Vi var väl där i ca 1,5 timme och det var trevligt. Åkte sedan hem till bror och gjorde hamburgare.
Vi bokade biljetter till Bad Teacher som mamma, bror och jag gick på och som vanligt öpte vi lite godis och hade med oss vatten. Filmen var riktigt kul, Cameron Diaz och Justin Timberlake var med i den och tycker att andra borde se den också.
Idag har jag tagit det någorlunda lugnt. Bror och jag gick och tränade vid 12.30 och var riktigt effektiva och kom hem ca en timmer senare. Sedan dess har jag inte gjort så mycket mer. Gjorde inpackning för håret då det var behövligt. Får se vad resten av dagen bjuder på :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus