Förlåt men det har hänt så mycket omkring mig :(

Jag vet att jag har varit dålig med uppdateringen den senaste månaden men jag har inte orkat för det har hänt så mycket runt omkring mig. För det första, som jag har sagt tidigare så har min praktik börjat och har varit där i ca 5 veckor pch det är 4v. kvar vilket känns kul.
Vad min mentor har sagt + chefen där jag är så finns det en möjlighet att få sommarjobb, vilket jag behöver och vill ha. All personal är riktigt trevliga och roliga och jag ser alltid fram emot att komma tillbaka men jag har bara lite svårt att stiga upp på morgonen då det är så tidigt, kl 6 på morgonen.
Kommer att boka container på dessa stora bjässar i framtiden ^^.


Sedan har det hänt så mycket annat på samma gång som gjort att jag har mått riktigt dåligt av och varit stessad av. Jag har sagt tidigare att jag har pojkvän men vi gjorde slut för ca två veckor sedan men vi gjorde slut pga att jag bara såg en massa fel som jag inte gillade hos honom. Han var rätt taskig mot sin lillasyster emellanåt när jag var där osv.
En annan vidrig sak som hänt medans jag var där i början av vårt förhållande var att hans styvfarsa bet hans lillasyster i rumpan då de "brottades". Jag tror bara att han ville känna lite på henne. Hon sprang ner till oss och beklagade sig om vad som hänt och gömde ssig. Pojkvännen bara rykte på axlarna som om det vore vardag. Det första jag tänkte var Vad i helv...?! och blev riktigt shockad över händelsen. Farsan har egentligen inget där att göra vare sig de skojar eller bestraffning. Hon är 13 år och är en ung kvinna! Man går inte omkring och biter varandra i rumpan.
Jag var riktigt rädd och trodde att det var mitt fel eftersom jag inte gjorde någonting för henne. Berättade för min bror om det och han visste inte heller vad jag skulle göra. Mamma fick dock inte reda på det förrän vid påsk då bror råkade säga det. Men jag trodde verkligen att det var mitt fel och allt. Jag berättade allt för mamma om vad som hänt och sagts under de veckor, som inte bara handlade om lillasystern, utan om vad jag kände för honom. Jag kände att mina känslor bara blev svalare och svalare och tillslut började jag irretera mig på honom. Bestämde då att det var dags att göra slut med honom.
Samma helg som vi gjorde slut ringde vi till ett ställe, kommer inte håg vad det hette, och anmälde vad styvpappan hade gjort med expojkvännens syster. Samt ringde även systerns pappa och berättade hela situationen och han var verkligen inte glad över att höra vad som hänt. Han polisanmälde styvpappan, tror även att han ringde det ställe och anmälde.
Jag har haft allt detta hängandes över mig samt plugget och det har gjort att jag har mått riktigt dåligt. Men nu efter dessa två veckor mår jag bra igen och är mig själv och singel :)
Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus