Fredagen 25/2

I går var det full rulle hela dagen. Först var det att jag skulle på intervjuer för praktikplats, det har med skolan att göra, och det var kul att träffa dessa människor. Jag var aldrig i skolan i går eftersom jag redan var klar med en uppgift som skulle var inlämnad igår som skickades in redan i tisdags, så jag kände att jag itne behövde gå på den. Sedan blev min engelska lektion framflyttad eftersom vi skulle få en föreläsning av en man som skulle komma men den kunde jag inte gå på eftersom jag skulle på intervju klockan 11 då föreläsningen skulle vara. Hela intervjun vara ungefär i 30 minuter och så fick jag informations broschyrer om företaget som jag inte orkade gå omkring med samtidigt som jag skulle på ännu en intervju så jag åkte hem och lämnade dem, vilket inte alls tog speciellt lång tid.
Nästa intervju var klockan 13 och det var intressant och roligt.
Senare kom pappa över med det nya abonemanget på mobilen som jag har längtat efter så mycket. Jag gick från 3 till Tele2 Snackis vilket känns som det billigaste alternativet då jag gillar att smsa och ringa mycket. Det tråkiga var att abonemanget inte funkar på min brors mobil då hans är låst till 3. Jag köpte ju min för ett par månader sedan som inte är låst till något abonemang.
Åkte sedan i väg till Backaplan och köpte en mjukisbjörn till killen som fyller år idag och jag har skickat sms till honom och grattat honom. Han hämtade mig och så åkte vi hem till honom och åt taco med hans familj. Det var trevligt. Jag har träffat hans mamma en gång tidigare men inte resten av familjen så jag var lite nervös. Hans lillasyster var lite hyper men trevlig var hon. Jag stannade hos honom till klockan tre på morgonen. Funderar på att sova över hos honom nästa gång så att jag slipper åka hem eller att han sover hos mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus