Måndag

Och så var det måndag igen och som vanligt gick helgen för fort... Skulle sitta fint med lite längre helg då jag anser att jag inte fick längre tid att göra annat än bara skola. Men det har varit en bra helg då jag har gjort mycket både med komipisar, pojkvännen, familjen och läxor (det sistnämnda försäker jag att dra ut på så mkt som möjligt). Som tur var hade jag bara en lektion idag vilket kändes väldigt skönt och så var den helt avvslappnad. ´Det har varit en bra dag hittills och hoppas att dagen fortfarande kommer att vara bra.

Fredagen 25/2

I går var det full rulle hela dagen. Först var det att jag skulle på intervjuer för praktikplats, det har med skolan att göra, och det var kul att träffa dessa människor. Jag var aldrig i skolan i går eftersom jag redan var klar med en uppgift som skulle var inlämnad igår som skickades in redan i tisdags, så jag kände att jag itne behövde gå på den. Sedan blev min engelska lektion framflyttad eftersom vi skulle få en föreläsning av en man som skulle komma men den kunde jag inte gå på eftersom jag skulle på intervju klockan 11 då föreläsningen skulle vara. Hela intervjun vara ungefär i 30 minuter och så fick jag informations broschyrer om företaget som jag inte orkade gå omkring med samtidigt som jag skulle på ännu en intervju så jag åkte hem och lämnade dem, vilket inte alls tog speciellt lång tid.
Nästa intervju var klockan 13 och det var intressant och roligt.
Senare kom pappa över med det nya abonemanget på mobilen som jag har längtat efter så mycket. Jag gick från 3 till Tele2 Snackis vilket känns som det billigaste alternativet då jag gillar att smsa och ringa mycket. Det tråkiga var att abonemanget inte funkar på min brors mobil då hans är låst till 3. Jag köpte ju min för ett par månader sedan som inte är låst till något abonemang.
Åkte sedan i väg till Backaplan och köpte en mjukisbjörn till killen som fyller år idag och jag har skickat sms till honom och grattat honom. Han hämtade mig och så åkte vi hem till honom och åt taco med hans familj. Det var trevligt. Jag har träffat hans mamma en gång tidigare men inte resten av familjen så jag var lite nervös. Hans lillasyster var lite hyper men trevlig var hon. Jag stannade hos honom till klockan tre på morgonen. Funderar på att sova över hos honom nästa gång så att jag slipper åka hem eller att han sover hos mig.

Inköp

Idag var jag på Sience fiction mässan med min kompis Jacob på Svenska mässan. Det var trevligt att se honom igen då vi inte har sett sedan nyår. Vi brukar alltid gå på både bokmässan och sience fiction mässan och det har vi gjort i 5 år så det är en sed vi har. Dagens inköp blev 10 filmer för 100 kronor, en blandad kompott mellan skräck, vampyrer och polisutredning, Strumpan (katten från filmen Bolt, 100 kronor) som mjukisdjur och en japansk gullig liten bok om katten Dayan första äventyr av Akika Ikeda (40 kronor var rea på den) samt en liten nyckelring som liknar en ekorre (20 kronor) i lila min favorit färg. Jag är väldigt nöjd med mina inköp och gjorde inte av med så mycket pengar (360 inräknat med inträde på 100 krornor) som jag brukar göra när jag är ute på mässorna. Tror dock att min mamma inte kommer att gilla mina inköp i alla fall inte med boken och "Strumpan", men det struntar jag totalt i.
Sedan gick vi förstår in i SF-bokhandeln där jag hittade ännu en bok jag ville ha, Fallen av Lauren Kate, men jag kände att jag redan hade gjort av med så mycket pengar. Det finns andra tillfällen att köpa den boken som tur är. Jag har svårt att låta bli att köpa böcker jag vill ha så någon dag kommer jag att köpa den vare sig mamma tycker om det eller inte.
Boken Dayans första äventyr. Det finns lite bilder i den.


Boktips

Jag är en sådan tjej som älskar att läsa böcker och verkligen läser många och tjocka, vilket jag måste ha då jag läser väldigt fort. I vanliga fall brukar jag hålla mig imon genren fantasy eller övernaturligt men händer att jag kommer in på en annan genre om jag hittar något intressant, därför känns det lite udda att jag har gett mig in på boken "Bibliotekskatten Dewey" av Vichi Myron. Den är verklighetsbaserad och om man söker på youtube.com kam man finna Dewey där. Det är en väldigt fin bok och som får mig att känna mig både glad och ledsen på samma gång. Under resansgång får man förja med Dewey och Vicki under deras vardag och lite historia under tiden som man läser den. Den är intressant och ett boktips till er som vill läsa något.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus