Sorry

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag... är det lathet tro? haha nej det är det inte. jag har haft mycket att göra de senaste dagarna då jag inte haft ork och tid att skriva.

För det första var det ju trots allt midsommar och det måste ju firas både med det ena och det andra... Det vill säga god mat och lite att dricka (glasbanken). Firade midsommaren med dans och trevligt sällskap på öarna i Göteborgs skärgård. Efter detta åkte vi hem och grillade som inte gick som vi hoppades på men det var trevligt och roligt. Senare på kvällen gick min bror och jag ut och träffade ett par kompisar till honom. Det var trevligt och blev inte så sent som tur var för jag var ganska så trött. Innan var och en drog hem till sig så gick vi och åt kebab på Avenyn, kom inte ihåg vad stället hette men ni som läser vet nog vad det heter.
På lördagen var det middag med min mormor hemma hos henne. Familjen var lite allmänt seg på grund av firandet dagen innan men var trevlig. Stannade hos henne ett par timmar för att äta och umgås. Åkte sedan hem för att ha en lugn kväll framför tvn.
Söndagen sov jag som en stock till 11 och var utvilad när jag vaknade. Denna dag var även bokad. Skulle träffa kompisar i Slottsskogen för att spela mini-golf och grilla. Mini-golfen var kul fastän jag förlorade. Alla försökte trycka i Alex att bjuda på glass då han vann men det funkade inte. Vi gick bort till en äng för att grilla men det visade sig vara helt omöjligt då engångsgrillen inte ville ta fyr. Så där sitter vi fyra och äter vinduvor och godis och väntar på grillen. Sedan ser Blom att en familj har tändvätska så jag går dit och frågar om vi får lov att låna lite p.g.a. grillen. Häller på och tänder och det börjar brinna. men efter ett par minuter slocknar den... Kan du tro hur arga vi blev. Men familjen vi lånade tändvätskan ifrån kommer fram med sin riktiga grill till oss och säger att vi fick låna den och vi blev oerhört glada för detta. Efter allt besvär och det var sent gick vi runt i slottsskogen och hade trevlig.
Måndag: åkte ut med båten med bror och hans flickvän  till Galtön (tror det stavas så) och låg och solade där ett antal timmar. Vattnet var för kallt för att bada i och jag är en badkruka haha. Jag blev faktiskt lite brun ^^.
Tisdag: Sover vet inte hur länge men bestämmer mig i alla fall för att åka in till stan för att handla en ny bikini och självklart går det inte som jag beräknat... tappar lusten och mamma kommer hem och vill göra något... åker iväg och köper glass på Triumf med mamma och bror.
Onsdag: äntligen åkte jag in och köpte en bikini som var blå, blev riktigt nöjd med den. Hitta två fina nagellack också, ett blått och ett mycket ljust rosa. I vanliga fall gillar jag inte rosa men denna gång går det bra :D. hemma säger bror att han har feber och det är ju inte så roligt.
Min roliga och trevliga midsommar helg och lite till. Kram på er alla <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus