Sorry

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag... är det lathet tro? haha nej det är det inte. jag har haft mycket att göra de senaste dagarna då jag inte haft ork och tid att skriva.

För det första var det ju trots allt midsommar och det måste ju firas både med det ena och det andra... Det vill säga god mat och lite att dricka (glasbanken). Firade midsommaren med dans och trevligt sällskap på öarna i Göteborgs skärgård. Efter detta åkte vi hem och grillade som inte gick som vi hoppades på men det var trevligt och roligt. Senare på kvällen gick min bror och jag ut och träffade ett par kompisar till honom. Det var trevligt och blev inte så sent som tur var för jag var ganska så trött. Innan var och en drog hem till sig så gick vi och åt kebab på Avenyn, kom inte ihåg vad stället hette men ni som läser vet nog vad det heter.
På lördagen var det middag med min mormor hemma hos henne. Familjen var lite allmänt seg på grund av firandet dagen innan men var trevlig. Stannade hos henne ett par timmar för att äta och umgås. Åkte sedan hem för att ha en lugn kväll framför tvn.
Söndagen sov jag som en stock till 11 och var utvilad när jag vaknade. Denna dag var även bokad. Skulle träffa kompisar i Slottsskogen för att spela mini-golf och grilla. Mini-golfen var kul fastän jag förlorade. Alla försökte trycka i Alex att bjuda på glass då han vann men det funkade inte. Vi gick bort till en äng för att grilla men det visade sig vara helt omöjligt då engångsgrillen inte ville ta fyr. Så där sitter vi fyra och äter vinduvor och godis och väntar på grillen. Sedan ser Blom att en familj har tändvätska så jag går dit och frågar om vi får lov att låna lite p.g.a. grillen. Häller på och tänder och det börjar brinna. men efter ett par minuter slocknar den... Kan du tro hur arga vi blev. Men familjen vi lånade tändvätskan ifrån kommer fram med sin riktiga grill till oss och säger att vi fick låna den och vi blev oerhört glada för detta. Efter allt besvär och det var sent gick vi runt i slottsskogen och hade trevlig.
Måndag: åkte ut med båten med bror och hans flickvän  till Galtön (tror det stavas så) och låg och solade där ett antal timmar. Vattnet var för kallt för att bada i och jag är en badkruka haha. Jag blev faktiskt lite brun ^^.
Tisdag: Sover vet inte hur länge men bestämmer mig i alla fall för att åka in till stan för att handla en ny bikini och självklart går det inte som jag beräknat... tappar lusten och mamma kommer hem och vill göra något... åker iväg och köper glass på Triumf med mamma och bror.
Onsdag: äntligen åkte jag in och köpte en bikini som var blå, blev riktigt nöjd med den. Hitta två fina nagellack också, ett blått och ett mycket ljust rosa. I vanliga fall gillar jag inte rosa men denna gång går det bra :D. hemma säger bror att han har feber och det är ju inte så roligt.
Min roliga och trevliga midsommar helg och lite till. Kram på er alla <3

Låt

http://www.youtube.com/watch?v=dl8j0PKeGFI
En Låt av Sarah Dawn Finer som hon sjöng på fredagen innan bröllopsdagen för Victoria och Daniel. Oerhört fin och man blir varm om hjärtat när man hör den.. Det var många fina låtar men ja har inte hittat alla än.

:)

Min moster var här igår, det var trevligt. hon stanna rätt länge hos oss.
Min kära bror och hans kompis fick ner vår båt igår i havet så det kommer nog att bli att åka ut med den i år.

Äntligen!

Nu har Victoria och Daniel äntligen gift sig! Jag är glad för deras skull. Det var en väldigt fin bröllopsklänning Victoria hade, enkel men passade henne helt perfekt. När det var dags att sätta på ringarna såg man hur nervös Daniel var. Med skakande händer och fumliga fingrar fick han på henne ringen. Victoria däremot verkade vara helt lugn men i och för sig var det bara på utsidan, insidan var nog lika nervös som Daniel.
Det syns på dem hur lyckliga de är tillsammans, med alla blickar och hållande händer.
Hur hon såg ut:
Det lyckliga nygifta paret:
Jag önskar Victoria och Daniel all lycka och ha en bra framtid!

Tråkigt:(

Nu slutar jag min praktik som jag har haft i 3 månader vilket känns oerhört tråkigt eftersom jag trivs bra här och mina kollergor är väldigt trevliga och roliga. Kommer att sakna de allihopa trots att inte alla är här idag. Sade hej då till de som inte är här idag redan igår.
Köpte lite fika till där jag är praktiserar som ett tack för att jag fick vara här...

Haha

http://video.se.msn.com/watch/video/varldens-knappaste-katter/1jjq7b4cz
något jag hittade på internet och tycker att den är hur gullig som helst :)

Reselvatet! - En rolig stripp

021


Aj...

Jag fattar inte hur jag lyckas skada mig när jag försöker att låta bli. Går antingen in i dörrkarmar eller vassa bordskanter och ni vet ju hur ont det gör. Idag lyckades jag gå in med knät i en järnkorg som stod på golvet där jag jobbar... Gör fortfarande ont efter typ en timme... Aja inte mycket att göra det går över ändå efter ett tag det är bara första stunden det för ont.

Bröllopet

Snart är det dags för bröllopet mellan Victoria och Daniel! Det är väldigt roligt att vår kronprinsessa skall gifta sig den 19 juni. De är nog lite smått nervösa inför dagen eftersom det är journalister, kameror och hela befolkningen som skall titta på när de vigs i kyrkan osv. Det kommer att hända mycket den dagen för oss alla.

För oss normala människor, om vi jämför oss med kunga familjen, så har vi ju varken det ena och det andra vilket jag själv tycker känns rätt skönt. Tror inte att jag skulle kunna klara av att stå där framme samtidigt som jag vet att miljontals människor sitter och tittar på mig när jag gifter mig . Skulle bli så nervös att jag inte skulle få fram ett endaste ljud när jag väl stod där vid altaret. Hade inte klarat det även om det bara var för familjen och vänner etc. skulle ändå blivit nervös.


Happy Thoughts

Idag var det en underbar dag här på jobbet. Solen skiner och det är varmt och skönt men svalt i butiken :). det har varit någorlunda många kunder idag.
Jag lästa någonstans att det är 16 grader ute, lagom varmt så att man inte svettas sönder ute i solen.
Har även sett några snygga killar idag, även han på mcdonalds som är så oehört snygg som jag är lite smått förtjust i :). En härlig flört varje gång jag ser honom.

Snart skall jag hem och läsa min underbara bok ur serien Sagan om Belgarion. Jag läste ut trean på ca 7 timmar i helgen och min mamma blev förvånad att jag läste ut den så snabbt. Kan säga att jag "äter" böckerna jag har. Läser snabbt och vill hemst gärna ha tjocka böcker på mer är 300 hundra sidor så att jag kan ha den i ett par dagar.

Det är en härlig underbar dag idag.

Så söta!

http://video.se.msn.com/watch/video/sotnosarna-visar-upp-sig/6ff3c88f Video på snöleoparderan på Norden Ark.. och de är SSSÅÅÅ söta

Hemma

Äntligen hemma nu... är ganska trött för jag var uppe sent i går kväll för jag hade svårt att sova tråkigt nog. Så kommer nog att ta det lugnt fram tills jag går och lägger mig typ sitta och kolla tv eller läsa... få se vad jag känner för :)

!

Hade precis en kund där jag jobbar som inte var så trevlig. När jag var tvungen att ta några andra som stod i kön till kassan så sade hon "jag har väldigt bråttom" med en vresig röst. Kön var lång så jag kunde bara inte gå och hjälpa henne med en gång... Att det finns sådana människor som inte kan vara åtminstonde lite trevliga.

Dagen...

Julia är här idag och hon är trevlig att jobba med. Det är de andra tjejerna med men det var ett tag sedan jag träffade Julia. har precis börjat att arbeta och är redan hungrig. Åt ingen vidare bra frukost idag, två skivor rostat bröd = bukfylla. Men till lunch har jag lasagne och det är ju riktigt gott^^. 1h och 30 min kvar till min lunch.

Dagen

Jag vaknade runt klockan nio idag och låg kvar i sängen till typ klockan två och läste min senaste lånade bok av David Eddings. Jag gillar "sagan om Belgarion", en favorit som jag läst några gånger^^. Sedan ville mamma ha hjälp med tvätten och såklart hjälpte jag till:). Vad har jag gjort mer? Hmm... tror jag har tagit det lugnt, fortsatt att läsa min kära bok, kolla lite tv etc. Det har varit en väldigt lugn dag idag och det känns skönt <3.

Mormor <3

Var och hälsade på mormor idag då hon fyllde år i veckan. Det var trevligt att träffa henne igen fastän jag såg henne förra helgen^^. Åt goda räksmörgåsar som var rätt mastiga och fikade med wienerbröd och muffins etc.

Artikel

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7285463.ab En artikel från Aftonbladet som jag satt och läste. .. Polisen verkar vara helt blåsta när det gäller detta. Tycker att han har rätt till det då både han och hans hund blivit påkörda av bilister...

...

Det är en kille jag tycker om och vi har träffats lite och så. Idag får jag ett sms från honom där det står ungefär " vi har inte samma kemi så jag tycker att vi ska fortsätta så som det var innan..." ett slag i ansiktet. Blev riktigt ledsen när han skrev det :(

Vädret

Så regnar det, underbart!
Mitt hår får en egen vilja när det regnar och det är inte så kul.
Men det är viktigt för växterna att det då regnar då det var ett tag sedan
och det hade börjat bli torrt på marken.
Läste i tidningen att det ska regna veckan ut och jag som hade planerat så mycket.


Vädret

Det regnar fortfarande och det kommer nog att fortsätta några dagar till har jag hört. Mitt hår får sitt egna liv när det är vare sig blött eller fuktigt ute. Det blir vågigt, fluffigt och stort. Lite irreterande när man har plattat håret så att det ska se rakt ut :(


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus