Kul

Jag var ute i lördags och sorry för att jag inte har skrivit tidigare... jag har helt enkelt inte orkat. Det var trevligt i lördags. Träffade några av Jacobs kompisar som var trevliga, vi var bara fyra vi skulle varit fler från början men slutade med att någon blev sjuk, någon fick vi inte tag på osv. Men hur som helst var det tevligt och roligt :D.
Vi började hos Jacob med en härlig förfest som gick ut på att snacka och lära känna varandra osv. Drog sedan till ett ställe i närheten för att äta lite fet mat (pizza) vilket var gott. Gick sedan åter igen hem till Jacob.
När klockan blev typ 11 åkte vi in till stan, andra långgatan vid Järntorget och träffade några kompisar till Nicke ( tror han hette så) och satt vid Kelly (?). Trevligt var det och lärde känna nya människor och visade ett partytrick. Vet inte om det riktigt är ett partytrick att vika en båt utav en sedel haha men roligt hade dem som såg hur jag gjorde. Vek till några stycken som blev glada. Träffade Josef som var trevlig och bytte nymmer men vet inte riktigt om man vågar skriva till honom...
Nickes kompisar drog sedan ut till Delsjön för att festa där men kände att det inte var en bra ide då jag var trött och påverkad och klockan var ju ändå 2 eller något sådant så resten av oss gick hem till sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus