Som sagt...

http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=89673
Verkar som om alla kändisar har testat kokain. Alla vill väl vara en bland mängden och inte vara den som inte har testat droger. Man tror ju ändå att kändisar ska vara en förebild men detta är ju för j...... Kändisar borde sluta upp med allt detta. Vi lever i en hemsk värld där allt ska testas vare sig det är droger, alkohol och cigaretter osv. Även vanliga människor borde var mer smarta...

Saknar

Saknar Martin oerhört mycket. Sitter och chattar med honom just nu och vill inte att det ska vara dags att lägga sig redan men han ska orka upp imorgon också. Är riktigt kärlekskrank just nu känner jag. När jag inte pratar eller är nära honom känner jag mig så ensam. Känner ett stort äganderätt på honom och kommer antagligen inte att dela med mig utav honom. Kommer förmodligen bli varandras plåster så snart vi är nära varandra. Att man kan sakna någon så här mycket...

Kärlek och saknad

Det verkar som vi både är kära i varandra. Igår när vi träffades tillsammans med andra höll vi varandra i handen ock kramades fast vi hade pratat om att försöka hålla det hemligt så vi skulle slippa pressen och snacket. Men det funkade inte riktigt då vi inte kunde vara ifrån varandra. Under kvällen fick vi frågan av en äldre tjej som såg hur vi försökte vara diskreta om det var någonting på gång. Det var ju väntat att någon skulle se men inte så snart. Efter det slutade vi att dölja och det gick av sig själv sedan med att hålla handen och kramas.

När vi stod och väntade på bussen tillsammans i natt stod vi och höll i handen, på något sätt kunde jag inte riktigt titta på honom ordentligt i alla fall inte riktigt som jag ville i alla fall. Martin trodde att jag var trött för mitt hår dolde mitt ansikte då jag tittade ner i marken, för blyg att titta på honom. Stod och kramades en lång stund innan bussen kom och att skiljas från honom kändes som ett hugg i hjärtat, vilket det gör just nu med.
Jag tycker om honom så mycket att jag just nu saknar honom och vill till honom men han skall tillbaka hem till Varberg för att jobba i två veckor och åker idag. Det kommer att kännas tufft efter som jag saknade honom då jag bara klev på bussen i natt. Kan knappt vara utan honom just nu.
Ångrar mig att jag inte kysste honom innan jag klev på bussen...

Förra Lördagen

Träffade en kille förra lördagen då jag var ute, Jacobs kompis Martin. Borde inte känna känslor så här tidigt men vi har snackat en massa de senaste dagarna och även retats med varandra men på något sätt känns det hela så fel. Det är ju ändå Jacobs kompis och jag tror Jacob tycker om mig. tycker att jag sitter i en komplicerad situation. En del av mig vill ha Martin och den andra vill inte såra Jacob men ändå så är jag inte intresserad av Jacob på det sättet. Allting känns så fel. Jag vet ju ändå inte om det bara är lek från Martins sida eller om han vill något seriöst. Känner mig så splittrad i den här frågan. Inte bra säger jag bara.

Dålig början

Dagen började bara för tidigt. Mamma kommer in och sätter på datorn klockan åtta på morgonen och hon vet hur svårt jag har för att somna om. Har jag väl vaknat så kan ja inte somna om. Sedan går hon in och väcker min bror som börjar snacka högt medans jag försöker att somna om...  Han tar aldrig hänsyn till mig, jag som försöker att vara jättetyst på morgonen medan han får bröta hur mycket han vill. Hjälper inte hur man än säger till honom. Det är bara så svinigt. Så här sitter jag nu och är väldigt trött och samtidigt hur pigg som helst. Detta är så irriterande och spelar ingen roll hur många gånger man säger till dem att vara tysta. De respekterar det inte att jag har är lättväckt att jag hör när man brötar där nere trots att jag har stängd dörr till mitt rum.

Dagen

Dagen har väl varit hyfsad tycker jag... väldigt varmt dock men skönt. Jobbade idag vilket jag gör varje dag haha vad dålig den var :P hur som helst flöt allting på tills jag skulle ut på Björkö, jag kör bil på posten, så får jag in en humla i bilen som sätter dig på min tröja jag har på mig. Jag är rädd för humlor och getingar då jag har blivit stungen av dessa några gånger, så jag får världens panik och försöker få bort den från tröjan då den klänger sig fast för glatta livet (ser ut som om den försöker sticka mig). Det var inte roligt kan jag säga när man ligger och kör på vägen. Men tillslut fick jag ut den från bilen och jag kunde andas ut.
Tidigare på dagen råkar jag skära mig på en kartong, man har ju hört detta med papercut men vad ska man kalla det när man skär sig på kartong (boxcut/cardboardcut?), vad ska man välja. Låter bara så fult att säga så, papaercut låter i alla fall fint. Jag var på Ica Maxi i alla fall och ber om plåster och hon säger att jag ska få ett bamseplåster, så jag är helt inställd på det men så får jag ett Pippi Långstrump-plåster istället. Jag blev så besviken (haha hur löjlig får jag vara) och hur sjutton lyckas jag skära mig på kartong, jag är helt enkelt omöjlig och klantig.

Kul

Jag var ute i lördags och sorry för att jag inte har skrivit tidigare... jag har helt enkelt inte orkat. Det var trevligt i lördags. Träffade några av Jacobs kompisar som var trevliga, vi var bara fyra vi skulle varit fler från början men slutade med att någon blev sjuk, någon fick vi inte tag på osv. Men hur som helst var det tevligt och roligt :D.
Vi började hos Jacob med en härlig förfest som gick ut på att snacka och lära känna varandra osv. Drog sedan till ett ställe i närheten för att äta lite fet mat (pizza) vilket var gott. Gick sedan åter igen hem till Jacob.
När klockan blev typ 11 åkte vi in till stan, andra långgatan vid Järntorget och träffade några kompisar till Nicke ( tror han hette så) och satt vid Kelly (?). Trevligt var det och lärde känna nya människor och visade ett partytrick. Vet inte om det riktigt är ett partytrick att vika en båt utav en sedel haha men roligt hade dem som såg hur jag gjorde. Vek till några stycken som blev glada. Träffade Josef som var trevlig och bytte nymmer men vet inte riktigt om man vågar skriva till honom...
Nickes kompisar drog sedan ut till Delsjön för att festa där men kände att det inte var en bra ide då jag var trött och påverkad och klockan var ju ändå 2 eller något sådant så resten av oss gick hem till sig.

Freak, oh yes i am.

Kan konstatera att jag är ett freak, i alla fall när det gäller manga och anime. Har kommit fram till att jag typ har läst och sett över 150 stycken olika serier och vissa är fortfarande pågående. Kommer inte ihåg alla jag har läst vid namn så det är ju lite tråkigt då jag försöker att samla ihop alla namn. Jag kan inte varken sluta att titta eller läsa eftersom jag är intresserad av det. Haha har även kommit fram till att jag är kräsen när det gäller hur de är målade och ett bra exempel är Dragonball, alla har säkert hört talas om den. tycker inte om dess stil som den är målad på. Den ser lite för mycket serie aktig ut om ni förstår vad jag menar.
Jag har favoriter inom manga och det kan vara hur de är målade och om handlingen är bra. En av favoriter är Snowdrops. Gillar handlingen och hur de är målade. Har en kompis som inte tycker om hur de är målade vilket är tråkigt för tror hon skulle gilla den. Hon gillar Dektektiv Conan vilket inte jag gillar men som man säger: saken är som baken!
Några serier jag läst:
Chobits
Snowdrops
Paradise Kiss
Wolf's rain
Kamikaze Kaito Jeanne
Death Note
Immortal rain
Basara
Bleach
Naruto
Chobits

Stereo


marantz cr502 thumb 450x248 Marantz shows off new hi fi all in one music system
Min Stereo jag köpte häromdagen :D Jag älskar den säger jag bara. Kan lyssna på USB, CD och Radio och kan koppla in den i tv/dator som extra ljud typ sorround ljud eller vad det heter. Min bror tycker också om den. Jag köpte den på ljudkällan vid Stigbergstorget.

Härlig dag

Dagen har varit bra idag då jag och min bror har varit ensamma hemma då min mamma har åkt upp till min morbror och ska stanna där tills imorgon vilket är så skönt. Vi har inte gjort så mycket för det har varit en riktigt slappar dag. vi försökte att träna men det gick inte så bra då Sportlife stängde då vi kom så det failade stort haha. Sedan köpte vi glass på Backaplan och mumsade oss i den på ett kick. Åkte sedan hem för att laga mat, blev lövbiff och pasta och tsaziki (?) men det var gott i alla fall. körde precis in bror till järntorget där han skulle träffa kompisar och kolla fotboll och ta öl så nu sitter man ensam hemma och softar precis en härlig kväll som är förtjänad

Le som bara den!

Idag kommer det bli en rolig dag. Har precis vaknat men känner ändå att det kommer vara en bra dag^^. En av anledningarna är att jag kommer att köpa en stereo då min gamla gick sönder för några år sedan - slutade att spela CD-skivor. Den total vägrade. Sedan försvann texten så jag kunde inte läsa vilken radiokanal jag lyssnade på. Jag gillade den men när den är 10 år så är det ju klart att den började strejka som attan haha. Hur som helst så ska jag iväg och köpa den senare idag och kommer kanske att plocka upp den för att lyssna:). Sedan får vi se vad som händer för mer skoj:).

Idag :D

Var och shoppade kläder idag med mamma, var riktigt roligt eftersom det var ett tag sedan jag gjorde det med mamma. Det blev några nya t-shirtar, linnen, en lång kofta, en annan kofta och så blev det så klart en ny handväska och en bag. Är riktigt nöjd med hur dagen blev och med mina nya kläder :). Så klart var det ju kul att umgås med mamma <3
Nu är jag precis kommit hem så upptäckte jag en äcklig spindel i badkaret. Den hade valt en väldigt bra läge då man fyller badkaret med mycket varmt vatten och fyller på. Har läst att de dör av värmen så det var ju bra, då var den ur världen i alla fall. Men det finns ju så många fler av dem små äckliga spindlarna usch.
Min mamma sa alltid när min bror och jag var små när det kom in spindlar i huset i bland, som är så vanligt, "har de tagit sig in får de skylla sig själva" och dödade dem med närmsta sko. Så jag och min bror gick på spindeljakt ibland och dödade dem vi kunde hitta haha stackars spindlar.

Lördag

Verkar som det kommer att bli ändrade planer för imorgon då en hoppa av men vi vill ändå göra något så vi bestämmer oss för att åka och bada. Det ska bli kul :) hoppas bara att de klarar av min bleka hud. Solar inte så mycket då jag har känslig hud och blir röd innan jag blir brun. Plus att jag har tagit bort bruna fläckar så jag vill inte sola heller för då får jag vita fläckar där jag tagit bort de.

Röka när man är gravid

http://ninniesodergren.blogg.se/2010/june/att-roka-nar-man-ar-gravid.html
Läste här och det gör mig upprörd när gravida kvinnor röker. Förstår inte dessa kvinnor hur skadligt det är för fostret/barnet när de röker. Det är de rökande kvinnornas ansvar att ha ett uppehåll när de röker och kan de inte de så borde de tänka om när de skaffar barn. Jag har alltid fått hör att om du är gravid så ska du varken röka, dricka alkohol eller använda droger då det är skadligt både för en själv och för barnet. Om man inte kan sluta så måste man tänka att det är skadligt och att man gör det för sitt/sina barn.
Tänk på era barns hälsa!

Födelsedag :D

Idag fyller jag 20 år så det kommer att bli mycket godsaker idag så som en god middag och tårta och kakor. Fast jag är inte så inne med att äta kakor gillar mer bullar och tårtor eller godis haha. Blir hemmagjort tårta som jag tycker om allra mest^^ vilken tur jag har. Idag blir det att fira med familjen så det ska bli kul. I helgen skall jag och några till som också fyller år under sommaren fira tillsammans eftersom det annars blir så dyrt om vi ska gå på så många utgångar :D.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus