Gymmet

Var nere och skulle träna idag då jag har kommit in i en period där jag vill träna samt att jag känner att det kunde vara bra att gå ner några kilo. Hela veckan jar jag tränat och gått ut o gått en 40 varje dag.
Hur som helst har jag haft riktigt otur de två senaste gångerna som jag har försökta komma till gymmet. I fredags glömde jag låset när jag gått halva vägen så är tvungen att gå hem igen. Väl nere för andra gången upptäcker jag att jag tappat hemnycklarna så får panik för vem vet vem som hittar dem. Ringer mamma och när hon kommer hem 10 min senare hittar hon dem typ 5 meter från ingången. haha snacka om tur och då har de varit borta i lite mindre än en timme.
Idag då är det någon som spyr på gymmet så jag får ju lite äcklighetskänsla där. Tror hon tränat för hårt för hon stod och darrade och var svimmfärdig. Efter att jag sett det så drog jag därifrån för jag vet ju inte om det är vinterkräksjukan eller om hon tränat för mycket. Vill ju inte bli sjuk.

Dålig uppdatering

Jag vet att jag inte uppdaterar här så mkt. Anledningen är att det ibte händer så mycket i mitt liv just nu. Mitt liv består mest av att söka jobb och att gå på coaching men detta är hur verkligheten ser ut.
Hursomhelst så var jag hemma hos bror igår och vi åt taco och kolla film. Kom nyss hem från honom. Det var verkligen trevligt att umgås med honom.
En annan sak som hänt är att jag är bjuden på dop men jag vet inte om jag ska gå än... Måste göra det snart

Dagen

Det har varit en riktigt bra dag idag då jag har tillbringat hela dagen med niklas. Vi ha snakat skit, vandrat runt i stan och ätit god mat och haft trevligt. Trots att jag har det jobbigt med att vara arbetssökande så har det sina fördelar med att träffa nya kompisar som jag har träffat på coachingen.

Ny dag, nya tag

Jag har nu varit vaken sedan 9 och ringt en massa företag och sökt abdra arbeten så jag känner mig nyttig och duktig.
Detta är verkligheten för många människor idagens samhälle och vi söker alla jobb som vi kan komma åt.
Hursomhelst så blev den här dagen bra i alla fall än vad den var igår då jag var riktigt trött på alltihop. Jag döljer ingenting om hur det är att vara arbetssökande bara så att ni vet

Nemistripp

En rolig nemistripp jag skrattade åt. Brukar titta/läsa roliga saker när jag är arg för att lugna ner mig själv.
 

Usch

Jag hatar verkligen att vara arbetslös och ni som har arbete vet ni hur lyckliga ni ska vara. Går på en sån där coaching som verkligen är som ett dagis. Ledarna har ingen koll på vilken grupp de ska ha samtidigt som det är svenska för invandrare som vi delar lokal med och kan inte direkt lyssna när ledarna pratar. de är tre anställda och 9 grupper med typ 15 personer i varje. Katastrof säger jag bara.
Jag har nog lite aggression mot en av ledarna också då hon lovade att hon skulle hjälpa mig att ringa några företag men inte gjort det pga att hon inte haft tid. Hon kunde väl ha sagt det för typ 2 månader sedan att hon inte hade tid. Jag sökte ju på annat håll också... F*n va jag hatar mitt liv just nu som arbetssökande. Detta är den riktiga sidan av att vara arbetslös så var riktigt glada för att ni har ett arbete

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus