Hjärtskärande


Sammanfattning av vad som hänt sedan sist

Jag har inte gjort någonting ihelgen då jag inte orkade göra något. Skulle egentligen till en kompis igår och kolla film men orkade inte då jag var så trött. Att ha filmkväll hemma hos honom hade vart planerat i några dagar men ibland orkar man inte eller så kan man inte, antingen eller.
Ja, vad har då hänt på sistonde sedan sist jag skrev?
För det första blev jag utslängd från min praktikt där det sades att det inte fanns tillräckligt med stolar då det hade kommit fler praktikanter. Jag var medveten att jag skulle få sluta två veckor tidigare då företaget inte hade gett mig särskilt mycket att göra så satt för det mesta sysslolös eller fick göra skitjobb som jag inte var utbildad till.
För det andra har jag varit i Tyskland som klassresa och vi var bara 15 av 30 som följde med på denna. Vi var bara 5 tjejer som åkte resten killar så jag fick ett eget rum på hotellet och fatta hur skönt det var. Slapp dela säng med någon, hade dubblerum, och duschen så jag var bara glad. Rummet som jag hade var ju någorlunda stort också. Väl i Tyskland åkta vi runt till 2 olika företag, vi var bara där i tre dagar då första dagen gick ut på att åka buss dit ner, som vi gjorde på dag nummer 2. Dag 3 gick att ta sig hemmåt till Sverige men trotts all stress som var var det riktigt kul att åka ner med klassen. Var på Gayklubb på kvällen där de var rätt så trevliga så fick jag t.o.m. öva lite tyska och dem jag pratade förstod mig trotts att jag hade lite gramatiska fel. Tror att de uppskattade att jag pratade lite med dem. Fråga förstås först om de pratade engelska på tyska. HAHA kan säga att min tyska är lite ringrostig efter alla år som jag varit utan leketionerna i gymnasiet.
För det tredje som hänt är att jag äntligen har gått ut min utbildningen. YAY!! Det är är triktigt ku men känns lite jobbigt då jag inte fått något jobb. Har sökt en massa som jag vill ha, även sådant som inte har med utbildningen att göra, som jag inte fått. Men ska på en intervju nu på tisdag som det känns som att jag kommer att få^^ och kan börja omgående. Då slipper jag sitta hemma hela dagarna och söka jobb. Ska bli skönt att träffa en massa nya människor och börja jobba.
Detta är vad som hänt de senaste månader i korthet då det skulle ta alldeles för lång tid att skriva allt detaljrikt och förhoppningsvis så kommer det bara att hända ännu bättre saker.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus