Dagens äventyr

Idag ska jag titta på en ny mobil med bror hos lite olika affärer som säljer mobiler och se vad jag hittar. Förhoppningsvis så har jag en ny mobil när jag kommer hem, någonting som jag verkligen önskar och behöver. Det tar väl ett par timmar tror jag. Antar att det kommer att några dagar vill innan jag kan köpa mig en. Ikväll blir det taco och film med familjen. Det ska bli mysigt. Just nu vet jag inte vad mer som kommer att hända.

Dagens Sötis

Charmerande


Seg

Jag har varit seg hela dagen och har haft väldigt lite batteri på mobilen idag då jag lyckades glömma ladda den inatt. förutom detta så hhar dagen varit riktigt seg då jag inte har haft så mycket att göra som jag tidigare haft. Fast det gjorde inget då jag var på Shippis igår och kom hem rätt sent så jag har varit trött hela dagen. Inte särskilt bra att komma och vara trött på jobbet. Trots allt detta så har det varit en lugn dag för mig eftersom jag var och är väldigt trött.
Jag hann göra en massa andra saker idag så som tillexempel söka jobb på några andra företag då jag inte får lov att stanna kvar där jag är just nu, kommer inte att nämna företaget, och gjort lite på examensarbetet då det är det sista nu innan jag går ut skolan, vilket jag ser fram emot.
Jag idag

Grattis Daniel och Viktoria!

Nu har äntligen deras baby fötts och det blev en flicka som föddes inatt vid 4.26. Jag kan medge att jag har varit riktigt nyfiken på vad det ska bli för kön. Grattis till er, Daniel och Viktoria!

Bokrea!

Idag börjar bokrean som vi alla vet och jag hoppas att många kommer att gå och titta. Själv ska jag dit och titta efter att jag har varit hos doktorn för att se vad som finns^^

Av Lasse Åberg

dsc00506 (MMS)

Verkligen fina påskägg av Lasse Åberg. Funderar på att köpa ett för skojs skull.


Semlor i dagens ära

Det är semleldagen idag och då ska man givetvis äta någon också eller dem som vill då. Själv avstår jag då jag inte tycker om dem, vare sig den vanliga eller med vaniljkräm. Dem är äckliga men jag då köper jag något annat gott i stället för vem säger inte nej till en god bakelse. Det delades ut semlor på jobbet idag och alla som ville ha kunde ta. Nu ska jag hem till bror och kolla film.

En aning kallt kanske?

dsc00505 (MMS)

Skulle inte vilja sitta ute nu


Ingenting man ser varje dag

dsc00504 (MMS)

Den var ganska cool men skulle inte vilja åka i den då det är så kallt.


En riktig rivstart

Det är måndag idag som vi alla vet och det kändes som en kort helg. Fast jag var nära att ta en sovmorgon om inte min mamma hade kommit in och väckt mig. När hon väckte mig sa jag att det var söndag och jag var verkligen inställd på det också. Det blev att springa runt i lägenheten och göra mig i ordning men hann inte äta frukost så det fick jag handla på vägen. Det var ingen rolig morgon med all stress. I vanliga fall brukar jag gå upp vid 6 men nu hade jag 20 min innan spårvagnen gick. Jag hann i alla fall i tid så det är väldigt skönt.

Surf - äntligen

Jag har äntligen fått surf i mobilen nu så jag kan surfa hur mycket jag vill i mobilen för 40 kr/mån utan några andra tillägg, så jag är jättglad. Nu är jag på jakt efter en ny mobil som jag kan köpa utan att den är för dyr som iPhone är utan abonemang. Men jag är ju en sån där som älskar att fotografera så jag vill ha en bra kamera på den nya mobilen också. Har letat oavbrutet dessa tre veckor sedan det bestämdes att jag skulle få surf, eller ja inte bara jag utan även min bror. Vi vill ha olika mobilen men ingen av oss vill ha någon som är såfruktansvärt dyra. Aja jakten på den perfekta mobilen fortsätter tills vidare

Sixten

Min kompis katt Sixten. Han är en underbar liten krabat men han är rätt gammal nu och jag börjar fundera på om han inte börjar bli lite senil. Vet inte om katter eller djur i sig kan bli den så det är någonting jag skall ta reda på. Denna bild är tagen för några år sedan och hitta den i min bildsamling.

Melodifestivalen

Varför all denna tid på någonting som människor har tröttnat på och ogillar melodifestivalen? Det var bättre när det bara var en kväll istället för alla dessa helger som tar upp onödig tid. Visst det finns människor som verkligen det men kan inte tvkanalerna visa bra filmer istället för alla dessa repriser som går hela tiden? I och för sig så visas det aldrig några nya filmer på tv vare sig det är med melodifestivalen eller utan. Detta är en av deanledningar till att jag sällan kollar på tv.

Västtrafik är värdelöst!

Nu är det torsdag igen och det menas att det snart är helg igen och det ska bli så skönt. Just nu är jag påväg till praktiken och det ska bli kul att träffa alla igen. Dock är det tråkigt att bussen dit är minst prioriterad och flyttades precis från den varma terminalen till dem nybyggda ute i kylan samt att när man ska gå av vid terminalen åker bussen inte upp till gaten utan stannar mitt i vägen för att låta oss passagerare gå av. Jag har mejlat västtrafik om detta, jag är inte den enda som gör det, men får inte något ordentligt svar. Det är under all kritik och jag känner mig underprioriterad!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus