Nya året

Visst alla nya årslöften som man försöker att hålla detta år kommer att faila stor enligt mig. Varje år säger jag till mig själv att jag ska börja träna och äta nyttigare men har aldrig riktigt hållt det. I år är mitt nyårslöfte att detta år kommer att bli mycket bättre än förra och än så länge så har det hållt i sig vilket känns otroligt kul :).

Så har man börjat skolan igen bara för några dagar sedan och inte bara jag kände av ångesten igen. Alla läxor, stiga upp tidigt på morgon samtidigt som man skall göra allt annat man har... Det funkar inte. Skolarbetet som jag skall göra är nästan klart trots att jag inte har något internet hemma och känner mig helt handikappad pågrund av det. Men det skall komma på måndag vilket känns kul då kan man börja att vara social igen. En anledning till varför jag inte har skrivit på bloggen på länge..

Jag går iskolan eftersom jag inte kunde få ett jobb, satte upp ett mål jag skulle gå efter. Målet var att antingen fortsätta att söka jobb eller att börja studera. Jag valde då det sistnämda vilket känns bra för mig. Jag märker en stor skillnad på klimatet där jag går. Alla är så snälla och alla hjälper varandra vilket gör det hela mycket roligare än när man jämför med gymnasietiden som var en total katastrof enligt mig. Alla var så kalla och egocentriska så att det inte var klokt. Men här kommer man överens med alla trots alla olikheter och det är i en takt där jag orkar med. Jag var väldigt skoltrött när jag gick i gymnasiet och orkade bara göra det jag skulle osv.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus