Lördag^^

Lördagen igår var väldigt lyckad för att först träffades jag och hans för att göra matte på stadsbiblioteket och det funkade bra, satt med det i två timmar mer eller mindre. Sedan gick vi för att äta på mcdonalds då vi båda var ganska så hungriga. Det var riktigt kul att vara med Hans igår.
Trodde det skulle vara en mysig hemmakväll men det förändrades fort på Pierre smsade och fråga om jag skulle med ut, det var vid halv 11. Så gjorde mig klar så fort jag kunde och min mamma var så gullig att köra in mig på Chezami (Stavas det så?). Visar sig då att det är Pierres , hans flickvän och hennes kompisar som är där. Jag som har svårt att prata med nya människor jag inte känner gick det förvånansvärt bra då vi alla kom bra överens. Det var väldigt trevligt :). Så idag är jag väldigt trött och seg. Känner redan nu att jag vill sova igen haha.

Tenta + strumpor

Idag var en helt normal dag förutom då att vi hade tenta som jag inte hade övat på något men tror att det gick bra i alla fall. Det var på sådant som vi har gjort ett tag nu men det fanns svåra grejer som jag inte kom ihåg att vi hade gjort. Men tror i alla fall att jag kommer att bli godkänd i det som tur är. Känner mig så duktigt att jag kommer att åtminstone få G i ämnet utan att ha pluggat, känns skönt.
Så har jag köpt nya strumpor eftersom mina försvinner och kan inte hitta dem. Köpte ett 4-pack i svart för 80 kronor på Lindex vilket jag tycker är bra. Precis så många som jag behöver ^^


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus